Kilometarske kolone na Horgošu

Na Horgošu se čeka oko dva i po sata, a gužva je i na prelazu Gostun ka Crnoj Gori, gde se na izlaz iz zemlje čeka oko dva sata, kažu iz Auto-moto saveza Srbije (AMSS).
Kolone na Horgošu su duge i do tri kilometra. Zadržavanja na ulazu u Srbiju na ovom prelazu traju između 30 i 60 minuta.
 
Iz AMSS preporučuju korišćenje graničnih prelaza Kelebija i Bački Breg, koji su otvoreni 24 sata.
 
Na graničnom prelazu Gostun, na izlazu iz Srbije čeka se oko dva sata, a saobraćaj je pojačan i na ulazu, ali su zadržavanja znatno kraća, oko pola sata. Auto-moto savez Srbije preporučuje korišćenje graničnog prelaza Jabuka.
 
Najopterećeniji prelaz na granici sa Hrvatskom jesu Batrovci, gde zadržavanja traju oko sat vremena za ulaz u Srbiju, dok je za izlaz iz zemlje potrebno čekati između 30 i 60 minuta. Savetuje se korišćenje graničnog prelaza Šid.
 
Na Gradini, kako napominju iz AMSS-a, zbog pojačane kontrole bugarskih vlasti, moguća su duža zadržavanja.
 
Veći broj vozila i pojačan intezitet saobraćaja očekuje se tokom dana na svim važnijim putevima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija