• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zaharova, pred susret s Dačićem: Skupljam snagu!

Izvor mondo.rs

"Skupljam snagu pred konsultacije o informacionoj problematici u Ministarstvu inostranih poslova Srbije", poručila je Zaharova iz beogradske teretane...




Portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova doputovala je u Beograd, gde će se sastati sa političkim vrhom Srbije, a nakon toga otputovati u Guču kako bi posetila 58. Dragačevski sabor trubača, javlja "Sputnjik".

„Jutros sam se našla u Beogradu. Skupljam snagu pred konsultacije o informacionoj problematici u Ministarstvu inostranih poslova Srbije, susret sa političarima i javnim ličnostima, kao i pred razgovor sa lokalnim medijima“, napisala je ona na Facebooku.

Inače, kako je najavljeno iz Vlade Srbije, prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastaće se sa Zaharovom u Ministarstvu inostranih poslova Srbije, a njihova zajednička konferencija za novinare planirana je za 11.30.

Ona će kasnije otputovati i u Guču gde će joj uveče, pred početak koncerta Dejana Petrovića, biti uručena titula počasnog građanina Guče, a očekuje se i njeno obraćanje prisutnim saborašima.

Kako je ranije rekao predsednik Saborskog odbora Slobodan Jolović, Zaharova prilikom organizacije posete Guči nije imala nikakve posebne zahteve, već, kao i većina visokih zvanica koje su prošle kroz Guču prethodnih godina, želi da joj se ne pridaje velika pažnja i da bude tretirana kao i svi ostali gosti.

Tagovi

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Realno

Dobra....

Delija65

Pa Rusi i jesu ko i svi ostali gosti to su.nasa braca i tu nema razlike .DOBRODOŠLI !!!!

Mao Cedung

Katjuska, Katjuska...☺☺☺

special image