Nova vest
Fudbal

Utorak, 07.08.2018.

19:53

Sveštenik hrama Sv. Save i "božja sreća" uz navijača Zvezde

Jedan navijač Crvene zvezde imao je mnogo sreće i "božju pomoć" na svojoj strani pred duel sa Spartakom iz Trnave.

Izvor: B92

Autor:B92

Sveštenik hrama Sv. Save i
Foto: Youtube screenshot/Crvena zvezda

Zvezda dočekuje Spartak od 20.30 u prvom meču trećeg kola Lige šampiona, a jedan navijač ne bi mogao da gleda tu utakmicu da nije bilo sveštenika iz Hrama Svetog Save.

Dragan Šovljanski, sveštenik u najvećem beogradskom hramu, pronašao je crni novčanik u odajama, a kada ga je otvorio, shvatio je da je ukraden jer je sav novac nestao.

U novčaniku su se nalazila lična dokumenta, ali i članska karta Crvene zvezde i sezonska ulaznica za zapadnu tribinu. Pošto bi proces nošenja dokumenata u policiju potrajalo, sveštenik je okušao sreću kontaktirajući upravu fudbalskog kluba.

"Znali smo da je u utorak veoma bitna utakmica za Zvezdu, pa smo 'okrenuli' marketing službu crveno-belih i po broju članske karte tražili da dobijemo kontakt telefon osobe koja je vlasnik iste. Stupili smo u kontakt sa njim. Navijač je došao u ponedeljak uveče da uzme novčanik", rekao je Šovljanski.

Navijač je priznao da je već izgubio nadu.

"Novčanik mi je nestao pre nekoliko dana i neverovatno je sve ovo. Mnogo sam se obradovao pozivu sveštenika Dragana", kazao je.

Opširnije pogledajte u video prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Stoletov potpis karijere

Najbolji golman Severne Makedonije Stole Dimitrievski (30) potpisao je za Valensiju za koju će igrati najmanje naredne dve sezone, potvrdio je klub sa "Mestalje".

B92.sport

14:47

2 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu