Leonardo priznao jedan san: Pre godinu dana od svih igrača Serije A izabrao sam Sergeja Milinković Savića

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.08.18. | 18:11

"On je sevršen, moderan vezni igrač, ali mi nismo u finansijskoj mogućnosti da ga angažujemo"

Apenini se vrte oko Sergeja Milinković Savića. Srpski vezista želja je svih najvećih klubova na Apeninima, ali mnogi priznaju da nisu u mogućnosti da ispune zahteve gazde Lacija Klaudija Lotita.

Srpskim veznim igračem opčinjen je i tehnički direktor Milana Leonardo, koji je na današnjoj konferenciji za medije prilikom promocije Paola Maldinija priznao da Rosoneri nisu u mogućnosti da potpišu najboljeg igrača Lacija.
"Milinković Savić je san za mnoge klubove, nažalost, sada sanjamo o igraču koji vredi mnogo i nije moguć izbor za nas", iskren je Leonardo.

Izabrane vesti

Nekadašnji sportski direktor Pari Sen Žermena otkriva da je kvalitete igrača, za kojeg Lotito sada traži 150.000.000 evra, prepoznao još ranije.
"Još pre godinu dana kada su od mene tražili da izaberem jednog igrača Serije A, to je bio on. On je savršen, moderan vezni igrač, ali mi nismo u finansijskoj mogućnosti da ga potpišemo", dodao je Leonardo.

Milan je uspeo da se trgne nakon dolaska Eliot Menadžmenta i vrati se u Ligu Evrope. Ali mora da vodi računa o Finansijskom fer pleju.
"Moramo da budemo pažljivi i da se pridržavamo pravila. Da bismo to učinili moramo da povećamo naše prihode. Potrebno je vremena, nemoguće je to učiniti odmah", rekao je Leonardo.

Foto: Action images


tagovi

LeonardoSergej Milinković Savić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara