Ivan Marinković priveden zbog posedovanja kokaina?!

Novosti online

05. 08. 2018. u 00:35

Ivan Marinković, otac sina bivše zadrugarke Miljane Kulić, priveden je u noći sa petka na subotu jer je navodno kod sebe posedovao drogu

Иван Маринковић приведен због поседовања кокаина?!


Ivan Marinković, otac sina bivše zadrugarke Miljane Kulić, priveden je u noći sa petka na subotu jer je navodno kod sebe posedovao drogu. Kako pišu mediji, prošle noći policijski službenici zaustavili su automobil u kom je bio i Marinković.


Nakon rutinske kontrole koja je obavljena kod Ivana je navodno pronađena kesica kokaina, posle čega je priveden u policijsku stanicu. Njemu je napisana krivična prijava jer je neovlašćeno posedovao opojnu drogu.


Podsetimo, Marinković je nedavno postao otac po drugi put, nakon što se nekadašnja učesnica najgledanijeg rijaliti programa "Zadruge", Miljana Kulić porodila i na svet donela sina, Željka.

-Ne zanima me - rekla je Miljana.

(Alo.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Toma

05.08.2018. 15:03

Ili nismo svesni ili neko namerno razara ostatke ovog društva, posebno mlade, prikazivanjem i popolarisanjem ovakvog društvenog taloga. Sve što je do skora bilo sramota, sad je poželjno i opravdano. Za laku lovu bez truda, ništa nije neprihvatljivo.