TRANSFERI (3. avgust): Vidal - DA! Violin paket Pjaca + Miralas! Marega odbio da trenira, Hart u Barnliju, stiže i štoper od 17.000.000! Fulam bi i Ernandeza, Everton doveo golmana

Vreme čitanja: 16min | pet. 03.08.18. | 23:35

Ispratite dešavanja na fudbalskoj pijaci na portalu MOZZART Sport

NAJVAŽNIJE VESTI DANA

- Inter ne odustaje od Luke Modrića! Opširnije OVDE.
- Arturo Vidal je novi igrač Barselone! Opširnije OVDE.

Šoping lista evropskih velikana - šta kome treba do kraja prelaznog roka? Opširnije OVDE.
Fjorentina je dogovorila paket: Marko Pjaca + Kevin Miralas! Opširnije OVDE.
Fabio Koentrao u nimalo prijatnoj situaciji - niko ga neće. Opširnije OVDE.

Godinu dana od transfera koji je promenio fudbal! Šta je izgubila Barsa, a dobio PSŽ i u čemu je Nejmarov problem? Opširnije OVDE.
- Lester je prodao Ahmeda Musu kao najskupljeg igrača u istoriji saudijskog fudbala! Opširnije OVDE.
- Juventusov plan do kraja: Sergej ili Pogba? Opširnije OVDE.
Nekadašnji golman engleske reprezentacije Džo Hart seli se u Barnli! Opširnije OVDE.

Izabrane vesti


- Ljudi, vreme je da se odjavljujemo. Dosta je bilo za danas. Puno pozdrava od Nikole Stojkovića, javljamo se sa novim vestima ujutru. 

23.24 - Đenova je završila još jedno veliko pojačanje – štopera Lisandra Lopeza. On iz Benfike stiže na jednogodišnju pozajmicu, uz obavezu kupovine na 3.000.000 evra. Ta klauzula biće aktivirana ako Lopez bude odigrao 15 utakmica u Seriji A.

23.19 - Transfer Artura Vidala potvrdio je direktor Bajerna Karl Hajnc Rumenige.
“Iskreno bih želeo da se zahvalim Arturu za odlične tri godine u Bajernu. Slavili smo svaki zajednički uspeh, a Arturo je bio integralni deo toga. Uvek je bio primer igrača kakav treba da bude, uvek smo mogli da se uzdamo u njega. Želim mu sve najbolje“.

23.15 - Napoli je sve bliže potpisivanju Giljerma Očoe i Kevina Malkija. Meksički golman stiže najverovatnije na pozajmicu, uz opciju kupovine, dok će desni bek Lila biti plaćen 10.000.000 evra. Hoće li se tako više Napolijeva saga s desnim bekom zavšiti?

22.59 - Kako je propao Fabio Koentrao i sada ga niko ne želi? Opširnije OVDE.

22.52 - DA, DA, DA!!! Arturo Vidal je definitivno novi igrač Barselone, potvrđeno je na klupskom sajtu! Podsetite se detalja OVDE.

22.48 - Velika muka za Fabija Koentraoa. Real Madrid mu je dao još dve dodatne nedelje odmora kako bi našao novi tim, ali bez uspeha. Čak i ako Teo Ernandez ode, Đulen Lopetegi ga ne želi u timu...

22.43 - Legendarni kapiten Čelsija, sada štoper Aston Vile Džon Teri odbacio je priče da je umešan u posao između Džeka Griliša i Čelsija. Podsetimo, engleski mediji pisali su da je upravo Teri aminovao Čelsiju da krene po Griliša. Podsetite se priče OVDE.

22.40 - Roma ima novo ime na listi želja, ali za levi bok – Tajsona iz Šahtjora! Verujemo, ipak, da će se Monći više fokusirati na tu desnu stranu, gde je velika rupa.

22.36 - Oglasio se i Anortozisov portparol Savas Pilatoka, koji je za kiparske medije govorio o mogućnosti da klub pojača i Gojko Kačar.
“U kontaktima smo sa njim, ali i drugim igračima koji bi mogli da pojačaju vezni red. Videćemo šta će se desiti narednih dana. Kačar je ocenjen kao fudbaler koji bi mogao da bude pojačanje za nas“.

22.32 - Atalanta je bacila oko na Roberta Sorijana iz Viljareala. U razgovorima je pozajmica s pravom otkupa na cenu između 15.000.000 i 16.000.000 evra. Da bi se transfer završio, Atalanta prvo mora da obezbedi plasman u Ligu Evrope.

22.29Hatem Ben Arfa karijeru izgleda nastavlja u – Rajo Valjekanu. Mada je bilo priče da ostane u Francuskoj, sada je ušao u pregovore s timom iz predgrađa Madrida. Nedostaju detalji...

22.22 - Kaljari je potpisao novo pojačanje – Filipa Bradarića iz Rijeke. Ugovor je potpisan na pet godina. Navodno, obeštećenje je između 5.000.000 i 8.000.000 evra.

22.15 - Još jedan srpski talenat se seli u Italiju! Iz Voždovca, preko Votforda, do Udinezea. Opširnije OVDE.

22.06 Luka Dinj se nada da će Everton uspeti da dovede Džerija Minu do kraja prelaznog roka.
“Nadam se da će doći, ali ne znam šta se dešava. On će izabrati ono što je najbolje za njegovu karijeru, ali ja sam mu rekao da dođe ovde“.

21.57 - Zanimljiva vest iz Italije: Talentovani napadač Voždovca Filip Stuparević stiže u Udineze preko Votforda! Uskoro opširnije...

21.52 - Nova vest iz Arsenala: Sead Kolašinac će zbog povrede levog kolena izostati s terena oko 10 nedelja! Da li će Arsenal sada krenuti u novu kupovinu?

21.45 - EVO GA! Fjorentina ima tandem za budućnost. Pod „budućnost“ misli se na narednu sezonu. Opširnije OVDE.

21.38 - Otkriveno je gde će Žonas nastaviti karijeru – u Al Nasru, rivalskom klubu Al Hilala, koji trenira Žorž Žezus. Žonas će dobiti 6.000.000 evra za jednu sezonu uguvora, a Benfiki će ići 5.000.000 evra za obeštećenje. Žonas je već obavio razgovore s prvim čovekom Benfike Luis Felipeom Vijeirom i dogovorili su transfer.

21.35 - Nije baš slučaj kao sa Musom Maregom, ali Martin Montoja je obavio razgovor s trenerom Marselinom Toralom i poručio mu da ne želi više da igra za Valensiju. On hoće da pređe u Betis, koji mu garantuje minutažu. Sada samo da se dva kluba dogovore oko obeštećenja…

21.28 Gojko Kačar bi karijeru mogao da nastavi u Anortozisu. On je u pregovorima sa klubom sa Kipra. Podsetimo, on je prethodnih nedelja trenirao sa Vojvodinom, gde čeka selidbu u novi klub…

21.24 - Dinamo Zagreb sprema veliko pojačanje u napadu za nastavak evropske bitke. Vraća se Bruno Petković! Iz Italije stižu informacije da je u toku proces razmene dokumentacije između Bolonje i Dinama, ali se ne znaju finansijski detalji.

21.20 - BOMBA: Fjorentina je dogovorila dupli paket: Marko Pjaca + Kevin Miralas! Oba posla su pozajmice s pravom otkupa. Uskoro opširnije...

20.50 Đanluka Lapadula je u fokusu ljudi iz Udinezea. Đenova je sada u mogućnosti da pusti nekadašnjeg igrača Milana, posle dolaska Favilija i Pjateka, a tu su i Pandev i Galabinov. Transfer je realnost, samo se čeka ishod pregovora. Navodno, Lapaduli se baš i ne ide…

20.39 - GOTOVO?! Novinar italijanskog Skaja Fabricio Romano javlja da je Arturo Vidal potpisao ugovor sa Barselonom na tri godine i da će promocija biti zakazana za ponedeljak. Da li će nas Čileanac ipak poštedeti bespotrebnog ludila do kraja? 

20.31 - Još malo vesti iz Portugalije – prekaljeni napadač Žonas ide iz Benfike i uskoro potpisuje ugovor s neimenovanim klubom iz Saudijske Arabije. Tako tvrdi portugalska televizija I24. Čekamo detalje…

20.25 - Zanimljivost iz Nemačke. Naime, Bajern je Ajntrahtu platio 2.200.000 evra za transfer trenera Nike Kovača. U isto vreme, Bajern je platio i jedan evro za Kovačevog brata Roberta, koji mu je bio pomoćnik u Ajntrahtu, a sada će biti i u Bajernu.

20.18 -  Musa Marega je odbio da trenira i zahteva transfer u Vest Hem! U Portu ne znaju šta da rade. Uskoro opširnije...

20.13 - Juventus je ponovo pozajmio mladog vezistu Idrisu Turea Verderu na još godinu dana.

20.09 Amir Natho potpisao je za Vitorul, potvrđeno je na sajtu rumunskog kluba. Dogovor je ugovor na dve sezone, uz opciju produžetka na još godinu dana.

20.01 - Santos zahteva od Zenita ravno 10.000.000 evra za svog defanzivca Lukasa Verisima, bez provizija agentima i porodici igrača. Za Zenit je ovo previše, ali postoji interesovanje obe strane da se transfer završi. Sve će biti poznato najkasnije za sedam dana.

19.55 - Još malo zanimacije za naše čitaoce - Prokletstvo Milanove "devetke" - može li Pipita da skine čini? Opširnije OVDE.

19.38 - Krasnodar je naciljao Atalantinog štopera Berata Jimsitija. Prema informacijama iz Rusije, Krasnodar je već kontaktirao agenta i dobio zeleno svetlo za transfer, mada tek klubovi treba da se dogovore oko obeštećenja.

19.33 BLIZU JE: Poznat je još jedan detalj potencijalnog transfera Kevina Miralasa u Fjorentinu. Obeštećenje će iznositi 7.000.000 evra. Detalji su u pitanju…

19.29 - Parma se ozbiljno spremila za bombu u napadu: Marija Balotelija! Obavljeni su već razgovori s agentom. Opširnije OVDE.

19.25 - Empoli je doveo Sampdorijinog centralnog vezistu Leonarda Kapecija na jednogodišnju pozajmicu, uz opciju kupovine.

19.19 - Konja je raskinula ugovor sa Samuelom Etoom. Vremešni Kamerunac će krenuti u potragu za novim klubom uskoro.

19.13 - Klod Puel je izgleda rešio da se oslobodi Danija Simpsona, a do kraja prelaznog roka Lester će poslušati sve ponude za osvajača senzacionalne titule pre tri sezone.

19.09 - Evo još malo razbibrige za naše čitaoce... Prošlo je ravno godinu dana od transfera koji je promenio fudbal! Šta je izgubila Barsa, a dobio PSŽ i u čemu je Nejmarov problem? Opširnije OVDE

19.05 - PREOKRET: Ljudi, imamo novu telenovelu prelaznog roka! Ako je verovati dobro upućenim sajtovima bliskim Interu, Arturo Vidal je sada korak dalje od Barselone i sve bliži Nerazurima! Kontakti su ponovo uspostavljeni malopre i navodno postoji želja obe strane da se transfer završi! Ali, hajde da sačekamo još malo i vidimo šta će se desiti... Luda kuća! 

18.59 ZVANIČNO: Everton je potpisao mladog golmana Arsenala Žoaoa Virginiju na trogodišnji ugovor. Finansijski detalji nisu objavljeni, a novopečeni šampion Evrope s Portugalijom u konkurenciji igrača do 19 godina biće verovatno prva zamena Džordanu Pikfordu.

18.54 - Bornmutov defanzivac Bred Smit otići će u Sijetl Saunderse na pozajmicu do narednog leta. Trešnjice će imati opciju da Smita pozovu nazad već u januaru.

18.48 BOMBA: Džo Hart samo što nije, u međuvremenu Barnli je dogovorio još jedan zanimljiv transfer. Iz Midlzbroa stiže Ben Gibson! Transfer bi trebalo da bude vredan oko 17.000.000 evra, a Lavovi su u prethodnih 48 časova odbili dve ponude – na 14.000.000 i 15.000.000 evra.

18.40 - Spremili smo za vas veliki tekst: Šoping lista evropskih velikana - šta kome treba do kraja prelaznog roka? Opširnije OVDE.

18.15 ZAVRŠENO: Spartaku od Mileta Savkovića 250.000 evra i procenti! Opširnije OVDE.

18.02 - Izgleda da je trener Stouka Geri Rovet spreman da se bori za ostanak Džeka Batlenda i Badua Ndiaja, iako za njih postoje konkretne ponude iz Premijer lige. Teško će u tome uspeti…

17.55 - Izgleda da potencijalni transfer Kevina Miralasa iz Evertona neće ugroziti Fjorentine ambicije da dovedu Marka Pjacu. Iako su pregovori s Juventusom prilično nategnuti. Navodno, uprkos činjenici da klubovi ne mogu da se dogovore oko detalja pozajmice s pravom otkupa, iz oba kluba stižu signali da će posao biti završen uskoro. Čekamo…

17.46 VRUĆE, VRUĆE! To je potvrda koju smo čekali. Barselonin direktor Arijedo Braida rekao je da je potpis Artura Vidala samo nekoliko detalja daleko! Pisali smo toliko o svim pojedinostima transfera, a evo i šta je rekao Barsin operativac.
"Pregovori su u završnici. Međutim, još ništa nije gotovo. Bar ne dok ne vidimo potpis. Nadamo se da neće biti nekih iznenađenja".

17.40 - Poznati su detalji transfera ponajboljeg igrača subotičkog Spartaka Mileta Savkovića u Jagjeloniju. Obeštećenje 250.000 evra, plus 10 odsto od naredne prodaje. 

17.32 ZVANIČNO: Dva posla Lacija – dojučerašnji desni bek Barija Đavan Anderson potpisao je zvanično ugovor pošto je prošao medicinske preglede. Takođe, još jedan desni bek, Patrik, produžio je ugovor s Lacijem do 2022. godine. On je u Rim stigao iz Barselone za gotovo milion evra pre tri leta.

17.25 - Kako Džo Hart postaje peti golman Barnlija, šta se desilo s njegovom astronomskom platom i svim bonusima? Opširnije OVDE.

17.08 - Blekburn je završio transfer mladog napadača Njukasla Adama Armstronga (21). On je i prošle sezone bio na Ivud Parku, ali kao pozajmljen igrača. Sada će se vratiti u transferu vrednom blizu 2.500.000 evra.

16.59 - Teo Ernandez i Fulam? Da, moguće je! Opširnije OVDE.

16.50 - Mauricio Sari se otvorio, o svemu pomalo... Od Vilijana, preko Kurtoe, do Komjuniti Šilda. Opširnije OVDE.

16.41 OPA! Džo Hart stiže na medicinske preglede u Barnli! Podsetimo, Barnli ima velikih problema s povređenim golmanima, pošto su otpali i Nik Poup i Tom Hiton. Uskoro opširnije...

16.36 - Totenhemova uprava planira da obavi razgovore s talentovanim Lukom Amosom oko novog ugovora. Mladi vezista je oduševio Maurisija Poketina tokom priprema po SAD i upravo je Argentinac lično tražio da se Amosu dodeli novi ugovor. Izgleda da će Totenhem da lansira novog zanimljivog igrača na veliku scenu.

16.30 - Partizan je prodao još jednog igrača u Spal. Opširnije OVDE.

16.22 - Ako ste se zapitali zašto je Milan izabrao Matiju Kaldaru pre Leonarda Bonućija i zašto je Gonzalo Iguain zadužio opremu Rosonera, a ne Čelsija, više informacija pronađite OVDE.

16.15 BOMBA: Fulam se uključio u trku za potpis Tea Ernandeza. Ukoliko postane ozbiljno, to znači da je Slaviša Jokanović odustao od vraćanja Meta Targeta iz Sautemptona. Uskoro stižemo s novim informacijama.

- Pozdravlja vas Aleksandar Gligorić dragi čitaoci. Do kraja večeri s vama biće Nikola Stojković.

16.03 - ZVANIČNO: Aleks Ivobi je potpisao novi ugovor sa Arsenalom! 

15.56 - ZVANIČNO: Deportivo je iz lisabonskog Sportinga doveo na jednogodišnju pozajmicu defanzivca Domingoša Duartea

15.46 - Roma ne odustaje ni od Ektora Erere. Uz Nznozija i Ndombelea, Meksikanac iz Porta je opcija za pojačanje u veznom redu. 

15.40 - Luka Modrić i Inter: Koliko je realno? Inter sprema sličnu strategiju kao Juventus sa Ronaldom. Opširnije OVDE

15.31 - Opet Vest Hem. Selta im je odbila ponudu od 30.000.000 evra za Maksija Gomeza i sada su se Čekićari okrenuli Toniju Sanabriji iz Betisa koji je nešto jeftiniji. 

15.25 - Torinov vezista Džoel Obi je na raskrsnici. da li da prihvati ponude Kristal Palsa, Selte ili Parme? 

15.17 - Još vesti iz Parme! Krstaši žele italijanskog napadača Nikolu Sansonea iz Viljareala, koji je realnija opcija od Balotelija

15.09 - Klaudio Markizio je jedan od igrača na koje Juventusov trener Maks Alegri ne računa ozbiljno i jedva čeka da mu vidi leđa. Za Juventusovog vezistu je zainteresovan Empoli. 

15.03 - Ništa od prelaska Jasina Braimija iz Porta u Vest Hem. Čekićari su bili raspoloženi da ga kupe, ali je Porto tražio ogromnih 50.000.000 evra za Alžirca. 

14.55 - GOTOVO! Mančester Siti je doveo najtalentovanijeg australijskog fudbalera Danijela Arzanija i odmah će ga proslediti na pozajmicu u Seltik. 

14.46 - Počelo je! Lester je sa želja prešao na dela i ponudio Real Sosijedadu 20.000.000 evra za Adnana Januzaja. Baskijski klub traži 30.000.000 evra za Belgijanca. A zeleno svetlo treba da upali i Mančester Junajted koji ima povratnu klauzulu za Januzaja i mora da se odrekne prava preče kupovine. 

14.38 - ZVANIČNO: Argentinski vezista Dijego Rolon je prešao iz Malage u Đenovu na pozajmicu s pravom otkupa za 4.000.000 evra. 

14.30 - GOTOVO! Rade Krunić je pred potpisom za Torino. Empoliju će prpasti 5.000.000 evra obeštećenja plus vezista Afriji Akua koji je procenjen na oko 2.000.000 evra. Krunića je želela i Atalanta posle fenomenalne sezone u Seriji B. 

14.22 - GOTOVO! Hetafe je doveo defanzivca Injasija Mikela iz Malage za 5.000.000 evra. Njega je Malaga otkupila od Luga pre samo šest meseci za 500.000 evra. Nekada je bio nada Barselone i Arsenala za koji je odigrao i šest premijerligaških mečeva tokom šest godina u klubu. 

14.16 - BLIZU JE! Majnc i Espanjol su nadomak dogovor oko španskog defanzivca Arona Martina. Nemci su ponudili 10.000.000 evra i Katalonci će verovatno prihvatiti. Podsetimo da se ovaj momak letos pominjao kao želja Pepa Gvardiole u Mančester Sitiju. 

14.09 - Lilov desni bek Kevin Malkiju se poslednjih nekoliko dana pominje kao rešenje Napolija, ali se sada u igru uključio i Sautempton. 

14.01 - Belgijski reprezentativac Leander Dendonker je odjavio Vulverhempton i Kristal Palas. Vezista Anderlehta čeka neke bolje ponude i ne idu mu se u klubove koji nemaju velike ambicije...

13.50 - Everton je bacio oko na defanzivca Vest Hema Risa Oksforda za kojeg je ponudio 3.000.000 funti.

13.40 - Fiorentini je dosadilo natezanje sa Juventusom oko Marka Pjace pa je rešila da pogleda na drugu stranu. Na Artemio Frankiju se ozbiljno radi na dovođenju Kevina Miralasa iz Evertona na pozajmicu koja bi mogla da bude realizovana koliko večeras. 

13.25 - Arturo Vidal je upravo napustio trening kamp Bajerna. Da li se to Čileanac zaputio u Barselonu?

13.20 - Pošto Valensija ne može da ga kupi, Gonsalo Guedeš bi mogao da završi u Premijer ligi. Žorž Mendeš gura transfer u Vulverhempton. Da li su to Vukovi spremili 60.000.000 evra za Portugalca iz Pariza? 

13.12 - Pored trilinga iz Intera, Parma radi i na dovođenju Napolijevog veziste Alberta Grasija. Verovatno će ga doći na pozajmicu s pravom otkupa ugovora... 

13.05 - ZVANIČNO: Arsenalov napadač Čuba Akpom je prešao u PAOK za 2.000.000 evra i potpisao na tri godine. A za njim stiže i Pontus Vernblom iz CSKA. Opširnije OVDE

12.58 - Aston Vilin menadžer Stiv Brus je poručio da "Totenhem nije ni blizu dovođenja Džeka Griliša". 

12.51 - GOTOVO! Sevilja i Barselona su dogovorili transfer Aleša Vidala! Sevilja će za povratak desnog beka platiti 9.000.000 evra plus još 2.000.000 evra kroz eventualne bonuse. Uskoro opširnije...

12.45 - "Kolumbijski Kante" je jedna od rezervnih opcija Intera ako ne bude ništa oddolaska Luke Modrića. U pitanju je Vilmar Barios iz Boke Juniors koji je oduševio na prethodnom Mundijalu, a ima otkupnu klauzulu od 15.000.000 evra. Pominjao se i kao želja Fulama. 

12.37 - Barnli je podigao ponudu za Bena Gibsona iz Midlzbroa. Sada nude 13.000.000 funti za štopera, pošto je prva ponuda od 12.000.000 funti odbijena. 

12.31 - Valensija polako odustaje od Gonsala Guedeša jer ne može da ispuni finansijske zahteve Pari Sen Žermena koji traži 60.000.000 evra. Sada su se Slepi miševi okrenuli Demaraju Greju iz Lestera... S namerom da ga pozajme. 

12.24 - Pojačava se i Parma! Novi italijanski prvoligaš bi uskoro mogao da dobije triling pojačanja iz Intera. U pitanju su napadač Biabiani i dvojica talentovanih mladića Bastoni i Dimarko koji bi u Parmi sticali iskustvo. 

12.18 - ODBIJENO! Mladi napadač Rafael Leao se odavno dogovorio sa Borusijom Dortmund, ali ponuda nemačkog kluba Sportingu iz Lisabona je nezadovoljavajuća i odbijena je. 

12.13 - ZVANIČNO: Ahmed Musa je prešao u Al Nasr kao najskuplji igrač u istoriji saudijskog fudbala! Opširnije OVDE

12.09 - Ruben Loftus Čik će zatražiti transfer iz Čelsija u inostranstvo jer je ubeđen da Mauricio Sari ne računa ozbiljno na njega. 

12.00 - Izgleda da propada transfer Džordana Ajua u Kristal Palas. Problem je napravio Jairo Ridevald koji ne želi da krene u suprotnom smeru i priključi se Svonsiju. 

11.52 - Evo šanse da se Milan reši Karlosa Bake. Pošto Viljareal ne želi da plati traženih 15.000.000 evra za Kolumbijca, javila se Lokomotiva iz Moskve. Oni to mogu da urade, ali je problem što se Baki ostaje u Španiji... 

11.45 - Promena planova u Romi. Sada je supertalentovani David Neres iz Ajaksa prva meta za kričlnu poziciju i Roma bi radije da plati za njega 40.000.000 evra nego za Susa. Ali Ajaks traži čak 50.000.000 evra. Takođe, menja se i plan za zadnjeg veznog. Prioritet više nije Nzonzi nego talentovani Ndombele iz Liona kojeg želi i Totenhem. Ali Lion je težak pregovarač i istakao je cenu od 60.000.000 evra za Ndombelea... 

11.38 - Milinković Savić u Juventus - Pjanić u Real Madrid - Modrić u Inter! Šta kažete na ovo? O ovom se jutros piše u italijanskoj sportskoj štammpi. Od našeg dopisnika Željka Pantelića iz Rima nam je stigao pregled italijanske štampe. Opširnije OVDE

11.33 - Milan je juče delovao kao favorit za dovođenje brazilskog ofanzivca Bernarda, ali sada se u trku uključio i Vest Hem koji nekadašnjem igraču Šahtjora nudi više para... 

11.27 - Luda vest ostrvskog tabloida. Navodno je Arsenal zainteresovan za Mbajea Nijanga iz Torina kojeg žele i Nica, Bordo, Đenova... 

11.22 - Brojni klubovi žele Žoaa Marija kojeg je Inter precrtao, ali izgleda da je samo Lester spreman da palti traženih 30.000.000 evra. Pogotovo sada kada su dobili ogroman novac od prodaje Ahmeda Muse

11.17 - Napoli i Kaljari su se dogovorili oko Lorenca Tonelija. Napolitancima će za štoper pripasti obeštećenje oko 7.000.000 evra. Anćeloti je odlučio da zadrži Maksimovića i Kirikeša i da proda Tonelija kojeg su želeli još neki prvoligaši, ali je Kaljari bio najuporniji. 

11.12 - ZVANIČNO: Pedro je produžio ugovor sa Čelsijem. Na samo godinu dana?! Opširnije OVDE

11.08 - Lacio ne odustaje od Ramiresa iz Đengsua. Rimljani insistiraju na dovođenju brazilskog veziste i još 3.000.000 evra ih dele od konačnog dogovora sa Kinezima. 

11.05 - ZVANIČNO: Palmeiras je potvrdio transfer Milanovog štopera Gustava Gomeza. O transferu ste mogli da čitate OVDE

11.03 - ZVANIČNO: Sampdorija je na duhovit način potvrdila transfer Ronalda Vijeire. Opširnije o transferu ste mogli da čitate OVDE

11.00 - ZVANIČNO: Gabrijel Žezus je potpisao novi ugovor sa Mančester Sitijem do 2023. godine uz povišicu nedeljne plate na 100.000 funti. Opširnije OVDE

10.57 - GOTOVO! Nigerijski napadač Ahmed Musa je napustio Lester i preselio se u saudijski Al Nasr. Uskoro opširnije... 

10.54 - BOMBA! Bild javlja da je Mančester Junajted ponudio 50.000.000 evra Bajernu za Džeroma Boatenga pošto je prva ponuda koja je uključivala trampu za Entonija Marsijala glatko odbijena u Minhenu. Murinjo očajnički juri štopera, odbijen je za Megvajera i sada je napao Boatenga... 

10.50 - Stiže nova ponuda Pari Sen Žermena za Aleksa Sandra. Lekip javlja da su Sveci spremni da palte 50.000.000 evra Juventusu za levog beka. 

10.45 - GOTOVO! Arturo Vidal će do kraja večeri postati igrač Barselone. I to za mnogo veće pare od onih koje mu je nudio Inter. Čileanac je prošao bolje ni u sportskom, i u finansijskom smislu. Opširnije OVDE

10.40 - Naravno, među prvim jutarnjim vestima je  Čelsi. Nova meta Plavaca je Vilfred Zaha. Njega je Totenhem ciljao kao kapitalno pojačanje, sad bi Čelsi da im ga uzme ispred nosa. Sari nije zadovoljan Vilijanom i na njegovo mesto bi Zahu. Opširnije OVDE

10.35 - I Inter juri top pojačanje. Tačnije, najveće pojačanje ovog leta. Nerazuri ne odustaju od Luke Modrića. Pomaže im i Peđa Mijatović. Ali tu je i rezervna opcija. Opširnije OVDE

10.30 - Krećemo sa vestima iz Italije. Juventus sa Bonućijem nije završio prelazni rok. Direktor Nedved je potvrdio da će biti još pojačanja. Tačnije, juri se top vezista a opcije su Pogba i Milinković Savić. Opširnije OVDE

Dobro jutro poštovani čitaoci vam u ime redakciji MOZZART Sporta želi Aleksandar Gligorić. Dobro došli u još jedan dnevni blog posvećen dešavanjima u letnjem prelaznom roku. Pre nego što krenemo, OVDE se podsetite šta se juče dešavalo na fudbalskoj pijaci, a najvažnije vesti pročitajte i klikom na naš poseban tag LETNJI PRELAZNI ROK 2018. Šaljite nam i pitanja u komentarima na koja ćemo se truditi da odgovorimo. 


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Transferi uživo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara