MOPEDOM se zakucao u BANDERU

Lokalne vesti - Ponedeljak 23.07.2018 - 09:32

U nedelju u ranim jutarnjim časovima, u ataru sela Donji Neradovac kod Vranja dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice teško povređeno.

Moped je bio neregistrovan FOTO: Free Images/ilustracija Moped je bio neregistrovan FOTO: Free Images/ilustracija
Prema podacima Policijske uprave u Vranju, do nezgode je došlo nešto pre šest časova ujutro na lokalnom putu prema selu Pavlovac.
 
Vozač (31) mopeda „Gilera“ bez registarskih oznaka, izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u drveni električni stub pored puta, te  pao na zemlju.
 
Tom prilikom, zadobio je teške telesne povrede i prevezen najpre u ZC Vranje, a nakon toga u Klinički centar u Nišu.
 
Tužilaštvo je naložilo obavljanje uviđaja, nakon čega se Zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju izjasnio da se radi o samopovređivanju.
 
Na području Policijske uprave u Vranju, tokom vikenda su registrovane ukupno tri saobraćajne nezgode u kojima su još dve osobe zadobile lake telesne povrede.
 
Kako navodi vranjska policija, dva lica su zadržana zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola.
 
Registrovano je i sedam prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru: tri - nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje, dva - prodaja alkoholnih pića licima pod očiglednim uticajem alkohola i po jedno svađa i vređanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: