Tramp sad dobio i svoje lutke na naduvavanje

Američki predsednik Donald Tramp je definitivno svojom autentičnom pojavom "izazvao" javnost širom sveta, pa svakodnevno dobija neke nove epitete, mimove, karikature, a sada i lutke na naduvavanje sa svojim likom.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.07.2018.

10:54

Tramp sad dobio i svoje lutke na naduvavanje
Foto: Getty

Nekadašnji učesnik rijaliti programa, sada na poziciji moćnog vladara zaista ne može da prođe neopaženo.

Tako je nedavno u San Francisku proleteo balon "bebi Tramp" koji pokazuje lik prvog čoveka Amerike u pelenama.

A u prodaji su se našli i baloni "Trump Chicken" koji su zaista dizajnirani na malo uvredljiv način. Balon "Trump Chicken" je zaista veliki balon, upadljiv, obučen u uniformu koja podseća na zatvorsku...

Ova lutka balon je prvi viđena u javnosti još 2017. godine, ali je jedno vreme bila "van upotrebe" i niko ih nije puštao u javnosti. Dok Tramp na ovakve provokacije ne reaguje, postoje političari koji ovakve događaje smatraju značajnim uvredama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: