SRBI UHAPŠENI U ŠPANIJI: Krali struju da bi gajili marihuanu

Novosti Online

23. 07. 2018. u 09:20

Za njima je policija tragala još od početka 2017. godine, kada su dobili prve informacije o postojanju plantaža marihuane sakrivenih u dve kuće u Kataloniji

СРБИ УХАПШЕНИ У ШПАНИЈИ: Крали струју да би гајили марихуану

Ilustracija EPA

ŠPANSKA policija je u Taragoni uhapsila četvoricu dilera marihuane srpskog porekla i zaplenila 908 stabljika kanabisa i 36 kilograma osušene marihuane, prenosi "La Vanguardia".

Uhapšena su četvorica muškaraca starosti od 28 do 46 godina, srpske nacionalnosti koji žive u Almosteru u Taragoni.

Pročitajte još:UHAPŠENI NARKODILERI U PARAĆINU: Zaplenjeno više od dva kilograma marihuane

Za njima je policija tragala još od početka 2017. godine, kada su dobili prve informacije o postojanju plantaža marihuane sakrivenih u dve kuće u Kataloniji.

Istraga ih je dovela do grupe Srba koja se organizovano bavila gajenjem i prodajom droge, a pretpostavlja se da su drogu prodavali i izvan granica Španije.

Pročitajte još:OTKRIVENA LABORATORIJA U PARAĆINU: Uhapšen 69-godišnjak zbog uzgoja marihuane

Osim droge zaplenjene su i 162 lampe, 163 transformera, 23 filtera, nekoliko klima uređaja, kao i materijal za sađenje. Policija je otkrila i da su svi ovi uređaji bili nelegalno priključeni na struju.

Istraga je i dalje u toku i moguće je da će biti još hapšenja.

(blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Mrle

23.07.2018. 13:33

Ja ne mogu da verujem šta rade Srbi. Od ponositog, hrabrog, časnog i domaćinskog naroda postadosmo najgore ubice lopovi i šverceri droge. Totalni sunovrat!

Ivan Zgrozeni

23.07.2018. 14:15

Trebali su da ugrade solarne panele. Uhvaceni su jer su krali struju. I da su placali racune za struju bili bi uhvaceni jer bi bila sumnjiva prevelika potrosnja struje. Pamet u glavu sledeci put. Mrle, od ponosa, hrabrosti i casti se ne moze ziveti u korumpiranom, kukavickom i necasnom svetu.