"Najbedniji diler" uhapšen, presudilo 26.000 selfija

Britanska policija uhapsila je razmetljivog dilera droge na osnovu njegovih nepromišljenih selfija na kojima se hvalio ogromnim količinama novca, skupim satovima i nakitom, javlja "Daily Mail".

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.07.2018.

08:51

Foto:Thinkstockphotos

Tokom pretresa njegovog doma u Newportu Mark Vainfur je kod sebe imao 13.000 funti. Policijski službenici koji su pregledali njegov telefon pronašli su poveće količine sadržaja povezanih s drogom: nešto više od 26.000 fotografija, 400 videa i 700 poruka.

Na jednoj od fotografija ovaj dvadesetdevetogodišnjak pozira na farmi kanabisa, na drugoj vidi se dijamantski "Royal Oak Offshore" ručni sat...

Policija je u njegovom domu pronašla ukupno nešto više od 14.000 funti gotovine, pronađena je skupocena odeća, nakit i satovi "Rolex", ali i digitalne vage na kojima su ostali tragovi kanabisa.

Policijski službenici našli su i dokumenta od automobila "Ford Kuga" parkiranog ispred kuće.

Vainfur je priznao na sudu da se bavio gajenjem kanabisa i pranjem novca. Sudija mu je odredio zatvorsku kaznu od tri godine i četiri meseca i tada je rekao:

"On je profesionalni diler droge i ponosi se time. Preprodaja droge je odvratna, izaziva velike patnje, izaziva smrt".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: