“NEVIDLJIVA” SRPKINJA HIT NA INTERNETU: Magijom šminke Mirjana pomera granice mogućeg (FOTO/VIDEO)

Novosti Online

22. 07. 2018. u 22:15

Svojim čarolijama na koži umetnica je privukla i pažnju BBC-a koji je odradio prilog u kom ona objašnjava šta se krije iza njenih kreacija

“НЕВИДЉИВА” СРПКИЊА ХИТ НА ИНТЕРНЕТУ: Магијом шминке Мирјана помера границе могућег (ФОТО/ВИДЕО)

Foto instagram.com

FASCINANTNE umetničke iluzije šminkerke Mirjane Kike Milošević koje prkose stvarnosti videlo je skoro 57 miliona ljudi na Jutjubu. Ona može da veže svoj stomak u čvor, postane nevidljiva, izgubi glavu, pa čak i da se pretvori u “zombi nevestu” ili drvenu lutku iz kutije.

Svojim čarolijama na koži privukla je i pažnju BBC-a koji je odradio prilog o umetnici u kom ona objašnjava šta se krije iza njenih kreacija.



- Nije lako napraviti iluziju. Prvo mi treba ceo dan da se opustim, slušam muziku i dobijem inspiraciju. Tek sutradan pripremam, sto, šminku, ogledala i počinjem sa radom. Nekada mi treba dva, a nekad osam ili devet sati da napravim iluziju – objašnjava Mirjana za britanski medij.

Njen najgledaniji snimak, u kom “vezuje” sebe u čvor ima čak 11 miliona pregleda, a oduševljene reakcije u komentarima govore same za sebe.

- Volim ovo da radim zato što uživam da makar na dan budem neko drugi. Uostalom, pritom zabavljam ljude – rekla je “jutjuberka”.

Mirjanini snimci nisu maratonske epizode šminkanja uz detaljna objašnjenja. Veoma su kratki, jako dobro režirani, uz muziku u pozadini, pa je naizgled brza transformacija još upečatljivija.




Pratite nas i putem iOS i android aplikacije