Neverovatni Fulam otima još jedno pojačanje velikanima Čelsiju, Arsenalu, Totenhemu...

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.07.18. | 18:56

Jokanović dobija hit sa Mundijala

Fulam je šokirao fudbalsku javnost kada je pre nekoliko dana uspeo da završi transfer Žan-Mišel Serija iz Nice, a sada je blizu još jednog velikog iznenađenja na fudbalskoj pijaci. Novi član Premijer lige je trenutno favorit za dovođenje Vilmara Bariosa!

Koga? Ovako...  

Izabrane vesti

Reč je o momku koji je oduševio na prethodnom Mundijalu igrama u reprezentaciji Kolumbije na poziciji zadnjeg veznog. Pogotovo u meču protiv Engelske kada je bio neprelazan na sredini terena i kupio je svaku loptu, a uspeo je i da izblamira Džordana Hendersona kada ga je blago udario galvom, a ovaj počeo da se valja u Nejmarovom stilu.

Barios je zbog sjajnih igrara doio nadimak „Kolumbijski Kante“ jer najviše podseća na francusku radilicu. Do Mundijala je malo ko čuo za njega, ali posle Mundijala su se Englezi zalepili za njega. U prethodnih nekoliko dana su se kao mogući kupci pominjali Arsenal, Čelsi, Totnhem i Everton, a onda je Fulam iskočio u prvi plan.

Barios je pre dve godine došao u Boku Juniors iz kolumbijske Tolime za nešto više od 2.000.000 evra i postao nezamenjiv u timu sa Bombonjere. Klub ne želi da ga proda jer cilja trofej u Kopa Libertadores, ali moraće ako neko dostavi ponudu od 18.000.000 evra. Toliko iznosi otkupna klauzula kolumbijskog reprezentativca.

Poslednje vesti glase da je Fulam spreman da to uradi i da upari Bariosa sa Serijem na sredini terena. Međutim, Everton i Totenhem su takođe jako zaineteresovani dok Čelsi i Arsenal motre na situaciju i još nisu napravili konkretne korake, ali ne žele da propuste ovu šansu. Poketino insistira da mu klub dovede Bariosa kojeg dobro pozanje kao Argentinac, dok Everton u njemu vidi zamenu za istrošenog Morgana Šnajderlina.

Ipak, Fulam je najdalje otišao u pregovorima i uskoro bi mogao da aktivira klauzulu. Igrač želi na Ostrvo i Boka se tu neće mnogo pitati.

Podsetimo da je Fulam napravio senzaciju kada je doveo Žan-Mišel Serija iz Nice za 30.000.000 evra u konkurenciji Čelsija, Arsenala i Borusije Dortmund koji su jako bili zainetersovani za plejmejkera iz Obale Slonovače. Sa Serijem kao centralnim veznim i Bariosom kao štitom ispred odbrane, Slaviša Jokanović bi dobio duplo jači vezni red za Premijer ligu.

(FOTO: Action images)


tagovi

Letnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara