Fulam završava transfer Mitrovića i stiže do cifre od 60.000.000 evra! Spreman i novi ugovor za Jokanovića

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.07.18. | 10:51

Ostvaruju se veliki planovi povratnika u elitni rang engleskog fudbala

Fulam je blizu završetka pregovora oko dovođenja srpskog napadača Aleksandra Mitrovića, tvrdi londonski Evening Standard.

Sve bi trebalo da bude finiširano kada se golgeter Orlova bude priključio Svrakama nakon odmora na posle okončanja Svetskog prvenstva u Rusiji.

Izabrane vesti

Klub sa Kreljven Kotidža je tako uspeo da nadmudri Fenerbahče, koji je zakasnelom ponudom pokušao da pokvari već viđeni transfer srpskog fudbalera, ali nije uspeo.

Slaviša Jokanović sa klupskim čelnicima za sada radi vrlo dobar posao na tržištu. Fulam je već potrošio 34.000.0000 evra na transfere Žana Mišela Serija i Maksima le Maršana, dok će kupovina Aleksandra Mitrovića koštati 25.000.000 evra. Tako bi se stiglo do cifre od gotovo 60.000.000 evra potrošenih na tržišištu.

Da je pravo rešenje za napad Fulama, Mitrović je pokazao proletos, kada je postigao 12 golova i bio jedan od najzaslužnijih za povratak kluba u Premijer ligu. Mnogi veruju da je igrao i najbolji fudbal u svojoj dosadašnjoj karijeri.

Koliko su čelnici Fulama oduševljeni poslom koji obavlja srpski strateg potvrđuje i činjenica da će Jokanović uskoro na stolu dobiti ponudu za produžetak saradnje, čime bi bio nagrađen za sve što je doneo klubu u protekloj sezoni.

Jokanović je bio jedan od najzaslužnijih što je Seri uprkos brojnim ponudama ipak izabrao dolazak na Krejven Kotidž.
„Ovaj klub ima dobru filozofiju igre. Ja sam igrač koji voli da igra sa loptom, koji voli lepu igru i posed lopte. Dakle, to je klub koji meni odgovara, a ja ću se potruditi da učinim sve kako bi vratio za poverenje koji su mi ukazali“, rekao je Seri.

Upravo je ta atipična igra za uslove u Čempionšipu, gde se insistira na posedu i igri „do noge“, bilo nešto što je u prošloj sezoni pravilo razliku u odnosu na ostale protivnike, ali i trenere. Jokanović je uspeo da uspostavi jasna sitem igre, koji bi trebalo da bude još dopadljiviji dolaskom još kvalitetnijih igrača.

Foto: Action images


tagovi

Slaviša JokanovićAleksandar Mitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara