ABRONOŠA: Pevač Moćnik živi s ljubavnicom

Usred srede

ABRONOŠA: Pevač Moćnik živi s ljubavnicom

Stars -

Pevač još juri za klinkama, kojima svesrdno nudi pomoć da se probiju na sceni

Drage moje abronoše, danas imam toliko toga da vam ispričam!

Danas moram sa vama da podelim trač koji sam saznala od svog dugogodišnjeg, pouzdanog izvora, a tiče se jednog pevača, zvaćemo ga Moćnik, jer misli da je veoma bitan i da su mu sva vrata otvorena.

Nekada glavni dasa muzičke scene odavno je zašao u ozbiljne godine, ali po njegovom izgledu i držanju to se nikako ne primećuje. Pevač još juri za klinkama, kojima svesrdno nudi pomoć da se probiju na sceni.

Uglavnom mu one služe kao prolazna avantura.Ali, kako sam načula, on se ozbiljno zaljubio i njegov brak sa ženom je na klimavim nogama. Njegova nova devojka je iz susedne države, gde su se i upoznali. Ona je i jedini razlog zbog kojeg većinu vremena tokom godine provodi u komšiluku, a ne poslovi, kako navodi.

Naravno, njegova supruga sve zna, ali ne odustaje od toga da u javnosti i dalje ide idilična slika njihovog braka.

Voditelj Mačak pre nekoliko dana napravio je neviđeni skandal zbog toga što su kamere jedne emisije snimile njega sa decom na javnom događaju. Vikao je na novinarku i snimatelja, pretio je da će im srediti otkaze, da će ih tužiti jer su neovlašćeno prikazali njegovu decu.

Koleginica je pokušala da ga smiri i s njim razgovara mirnim tonom, ali je Mačak nastavio još više da urla na nju, preteći da će ostati na ulici i bez posla.

Toliko od mene, voli vas Abronoša.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track