Najnovije vesti
Vesti Društvo
IGRA ROKENROL CELA JUGOSLAVIJA... Od Novaka, preko Kolinde, do Luke Modrića: Ovako je protekla najluđa sportska nedelja uz ŠAMPIONSKI "BLIC"

IGRA ROKENROL CELA JUGOSLAVIJA... Od Novaka, preko Kolinde, do Luke Modrića: Ovako je protekla najluđa sportska nedelja uz ŠAMPIONSKI "BLIC"

Uzbudljivu završnicu Svetskog prvenstva u fudbalu, neočekivan uspeh Luke Modrića i drugova, Kolindin šou na kiši i veliki Noletov povratak na Vimbldonu, najveći broj građana Srbije je, kao i uvek, pratio na svom omiljenom internet portalu Blic.rs!

Blic-slika julski rezultati-16.07 Foto: RAS Srbija
Blic-slika julski rezultati-16.07

Za samo nedelju dana, od 9. do 15. jula, Blic.rs je, prema zvaničnim podacima „Gemiusa“, sistema za praćenje posećenosti sajtova, posetilo čak 1.870.321 građana Srbije - više nego ikad! Ukupan broj pročitanih stranica u vezi sa ova dva veličanstvena sportska događaja smo prestali da brojimo kad je “brojač” prešao cifru od neverovatnih 100 miliona pregledanih strana.

Iako je najveći fokus bio na sportskim temama, Blic.rs je dokazao da već 10 godina ima najraznovrsniju publiku. Zato ne iznenađuje što su i info sekcija Blica i ženski portal Zena.rs takođe oborili rekorde čitanosti u poslednjih nedelju dana i ostavili konkurenciju daleko iza sebe.

Posebno smo ponosni i na to što je već u prvom mesecu života naš novi biznis portal „Blic biznis“ izbio u sam vrh posećenosti, sa čak 226.607 posetilaca u poslednjih nedelju dana.

Ova raznovrsnost je razlog što, prema zvaničnim podacima, čak dve trećine Srbije svoj dan na internetu počinje i završava upravo sa “Blicom”.

Blic najčitaniji u sezoni odmora

Blic.rs se je na taj način i u sezoni godišnjih odmora nastavio trend rasta. U junu je Blic posetilo rekordnih 2.826.377 građana Srbije, čime smo nastavili tradiciju da smo ubedljivo najposećeniji srpski portal već desetu godinu zaredom!

Sa više od 46.558.267 poseta u junu i impresivnih 198.703.060 pregledanih strana ponosni smo što nam ukazujete poverenje bez obzira na to gde se nalazite.

Hvala vam što nas čitate!