Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 14.07.2018.
13:08 >> 13:59h
Vestionline A

Tomić: Ne plašim se rada u Zvezdi!

Srpski šampion ima ambiciju da se već narednog leta vrati u Evroligu i na tron Jadranske lige, a Milan Tomić je označen kao pravi čovek da se te želje pretvore u realnost. To je ono što je i dojučerašnji pomoćni trener Olimpijakosa objasnio tokom zvanične konferencije na za novinare na kojoj je predstavljen.

twitter.com/kkcrvenazvezda
Milan Tomić, novi trener Zvezdinih košarkaša

- Prvo bih rekao da sam se vratio u rodni grad da radim svoj trenerski posao. Posle 26 godina u Atini gde sam radio, bilo je dosta lepih momenata. Eto kako život ide, pojavila se Zvezda, meni je bilo drago. Pokušaćemo da igramo dobru, kvalitetnu i atraktivnu košarku. Želim da navijači dođu u halu i budu šesti igrač. Svi sa kojima sam pričao kažu mi da nije ugodno igrati pred Zvezdinom publikom u gostima - rekao je Tomić novinarima na Malom Kalemegdanu.

Da li se plašite svega što vas čeka?

- Bio bih kući da se plašim. Ne bih uzeo posao da se plašim. Ko ima straha on ostaje kući - rekao je Tomić.

Kako će izgledati Zvezda? Stil igre?

- Trebalo bi mi tri sata da objasnim kako će izgledati košarka. Nadam se da ćete videti na terenu. Treba raditi. Najpre na treninzima.

Tomić je govorio i Zvezdinom izlazu u Evrokup posle godina provedenih u Evroligi.

- U Evrokupu ne treba potcenjivati nijedan tim. Jači je nego prošle sezone, ima dosta evroligaških klubova. Moramo da gledamo nas. To je najvažnije. Treba da pripremamo ekipu za teške utamice. Biće i teških putovanja. I ABA liga će biti teža nego prošle sezone. Meni je interesantno. Što je teže to je interesantnije.

Koji razlozi su vas opredelili da uzmete Zvezdu?

- Sebi sam u svojoj glavi rekao da sam spreman da uzmem Olimpijakos. To sam rešio i to mi je bio cilj. Zvezda je veliki klub i veliki izazov za mene. Bilo mi je mnogo lako da potpišem za Zvezdu.

Zakašnjenje u dovođenju igrača? Da li se radi na pojačanjima?

- U vezi pojačanja i igrača imaćete informacije. Radimo na tome i ne sedimo kući i ne radimo ništa. Naš je zadatak da formiramo tim. Čim budemo potpisali tim obavestićemo vas.

Stručni štab?

- Isti je odgovor. Videćemo. Naš PR će vas obavestiti o svemu.

Bilo je pitanja i da liće Iz FMP-a doći Majkl Odžo i Nemanja Nenadić?

- Mogu da razumem vas da hoćete da saznate. Ništa ne krijemo. Ne možemo ništa da kažemo u ovom momentu. Bićete obavešteni kada bude bilo potpisa - rekao je Tomić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online