Čović priznao: Ročesti ide! Ne piše na kamenu da moramo da budemo prvi

Vreme čitanja: 2min | sub. 14.07.18. | 12:50

„Biće uzbudljivo, to mogu da vam obećam“, poručio je prvi čovek Crvene zvezde

Crvena zvezda će morati da traži novog startong plejmejkera. To je tokom promocije novog trenera srpskog šampiona Milana Tomića otkrio predsednik kluba sa Malog Kalemegdana Nebojša Čović.

On je govorio o tome zašto su se crveno-beli odlučili za doskorašnjeg člana stručnog štaba Olimpijakosa, ali i aktulenom trenutku. Posebno, što navijači strpe da se Zvezda nalazi u silaznoj putanji šosle gubitka Evrolige.
 „Opredelili smo se da Milan Tomić bude novi trener. O njegovim referencama nema šta da vam pričam. Dugo je u košarci i kao igrač, trener, direktor... Zajednički ćemo usaglašavati sve naredne korake kako bismo se što bolje pripremili. Želim svu sreću Tomiću, biće uzbudljivo, neće biti dosadno to vam obećavam“, rekao je Čović.

Izabrane vesti

Crveno-beli će imati nikad jaču konkurenciju u Jadranskoj ligi. Budućnost je napravila evorligaški tim, Partizan se ozbiljno pojačao. Zvezda i dalje traži novajlije.
„Nigde u kamenu ne stoji da Zvezda mora da bude prva, tako da se ne slažem da je prošla sezona bila neuspešna. Ne moramo da budemo prvi 15 godina kao neki drugi klubovi. Zvezda će uvek biti brend i najsnažniji brend. Nisam ni lud ni blesav da dajem izjave kao neki drugi da ćemo se boriti za opstanak kao neki drugi. Alimpijević je mlad i perspektivan trener i žao mi je što nije imao bolje rezultate“.

Potom je govorio o izgledu tima za narednu sezonu
„Ročestiju, Omiću i Antiću su isekli ugovori“.

I odgovorio je direktno na pitanje hoće li Zvezda uspeti da sačuva Ročestija.
 „Teško. Ili da budem precizan - gotovo sigurno nećemo“

Da li će se navijači vratiti ako Alen Omić ode?
„Nismo se razumeli. Tu epizodu smo završili. Nemamo problem koliko sam informisan. Nije bilo svađe u svakom slučaju“, dodao je Čović.


tagovi

Nebojša Čović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara