KLIKERI NA VIMBLDONU: Evo kako se Novak zabavljao dok je čekao meč sa Rafom (VIDEO)

Novosti online

14. 07. 2018. u 11:09

Dok je čekao svoj polufinalni duel na Centralnom terenu, najbolji srpski teniser našao je način da ublaži dosadu u svlačionici i nasmeje sve oko sebe

КЛИКЕРИ НА ВИМБЛДОНУ: Ево како се Новак забављао док је чекао меч са Рафом (ВИДЕО)

Novak Đoković foto: Tanjug/AP

Da bi izašli na Centralni teren Vimbldona i započeli svoj polufinalni duel na turniru, Novak Đoković i Rafael Nadal morali su da čekaju šest i po sati.

Kevin Anderson i Džon Izner igrali su maratonski meč na izmaku snage, a najbolji srpski teniser pronašao je način da se zabavi dok čeka na svoj izlazak na teren.

Novak se u svlačionici igrao klikerima, pokušavajući da odgovori na "zadatak" koji je dobio. Evo kako je to izgledalo.
— Anna Van der W

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Novakovic

14.07.2018. 12:15

Dok sam cekao na njihov mec a oni razigravali klikera i ja sam igao svoj "rucni bilijar" i mogu vam reci da je bilo zanimljivo .Naprijed Djokovicu srpski prvace naprijed Djokovicu hrvatski tifoze.

Milorad

14.07.2018. 12:37

A mi čitamo srpske novine i nema lepih vesti o nsjvećem uspehu naših matematičara na olimpijadi u Ruminiji. ZAŠTO? Kada ćemo im prirediti doček u Beogradu?

sport

14.07.2018. 13:12

@Milorad - Kakve veze tenis i Novak Djokovic ima sa tim sto ti pišeš? Mogao si isto da se zalis na skupu struju ili lošu platu kad već voliš da se zalis? Pogrešio si članak!

Deda

14.07.2018. 20:28

Ovo bre nisu klikeri nego piljci, igrao sam to kao klinac na plazi sa pet kamencica. Odlicna igra za vezbane brzine, spretnosti i koordinacije pokreta