Konte na sudu, danas stiže naslednik, na meniju šest pojačanja!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 13.07.2018.
10:11
Izvor: Sportske.net

Bizarni kraj za Antonija Kontea u Čelsiju, ali poslednju reč daće sud. Sada se "Plavcima" žuri...

EPA-EFE/SEAN DEMPSEY
EPA-EFE/SEAN DEMPSEY

Povezane vesti

Antonio Konte će biti smenjen danas zbog kršenja ugovora, što znači da će Italijan novac za poslednju sezonu morati da traži na sudu.

Brus Bak, advokat Čelsija je Italijanu rekao da je smenjen zbog serije kršenja ugovora.

Ono što je ključna tačka Čelsijevog pokušaja da izbegne plaćanje je poruka Košti da ne računa na njega, Konte je to uradio na svoju ruku i kako tvrde "Plavci" smanjio cenu napadaču.

Međutim, i takav Košta je prodat za 66 miliona što je rekordna suma u istoriji Čelsija.

Bilo kako bilo, Konte će presaviti tabak, a danas u London stiže naslednik, Mauricio Sari. On će potpisati ugovor na dve godine, sa opcijom za treću, zarađivaće nešto više od 6 miliona evra po sezoni.

Sa njim u paketu stiže Žorginjo koji će biti prvo pojačanje, a Čelsijeve mete su poznate, Juventusov dvojac, Iguian i Rugani, plus Golovin sa kojim je posao završen, desni bek Hrvatske Šime Vrsaljko, kao i Matijas Vesino, vezista Intera.

Danas će trening voditi Edi Njuton, a Konte sre nije oglasio, kao ni Čelsi, dok danas zvanično ne bude objavljena odluka. Nekoliko igrača, među njima i Fabregas su poželeli sreću treneru koji još nije zvanično smenjen i koji je osvojio titulu u prvoj i kup u drugoj sezoni.

Zanimljivo Konte ima bolji procenat pobeda od Murinja i Anćelotija u "Plavcima" a on je deveti menadžer Čelsija od kada je 2003. Roman Abramovič kupio klub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Litbarski
Friday, 13.07.2018
16:31

Plastika od kluba! Uvek bila i uvek ce biti ...

avatar
Mino Raiola
Friday, 13.07.2018
13:36

Šta su onda trebali da urade Murinju kad je saopštio De Brujneu, Salahu i ko zna kome sve još, da ne računa na njih.

avatar
Mino Raiola
Friday, 13.07.2018
13:35

Konte i svaki drugi trener ima pravo da kaže igraču kakav je njegov status i da li računa na njega. To se događa svake godine u mnogo klubova. Roman se samo kompromituje i ostavlja utisak kriminalnog ruskog tajkuna, što i jeste u suštini.

avatar
theDarkKnightRises
Friday, 13.07.2018
13:02

Ovaj Sari leti na pola sezonu zapamtite moje reci. Covek koji ima preko 60 godina I nijedan trofej ne moze se smatrati dobrim trenerom, bolje Vengera da su uzeli on ja za Sarija klasa ali ipak je Chelsea mali londonski klubic koji, jedva puni ovaj stadion sto imaju zato je I Abramovic odustao od izgradnje novog da ne vidi svet da I u Engleskoj se igra na polupraznim, stadionima.GGMU!!!

avatar
NikkiCFC
Friday, 13.07.2018
20:49

hahahaha zato ne moze mesecima unapred da se nadje karta za SB za manje od 100 funti.

avatar
Czv Cfc
Friday, 13.07.2018
12:04

Kakav Vrsaljko covece..😂😂😂😂
On nije ni za drugu Englesku ligu a kamoli za Premijer ligu.kakva nebuloza. 😂😂😂

avatar
NikkiCFC
Friday, 13.07.2018
20:49

Gde li sad njega odjednom izvukose?

avatar
Czv Cfc
Friday, 13.07.2018
22:23

Ma ko ce znati..😂😂😂

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 13.07.2018
11:11

Ja sam reko da smo otpustili boljeg trenera nego sto nam dolazi. Mada sta je tu je, svet ide dalje a i moj ljubav za klubom. Od svih nabrojani fudbalera jedino nebi voleo tog Vensina i Iguaina. Vensino ako dodje i nije toliko strasno jer ce biti 1 za 1 on za Zapakostu pa ajde to i nekako mogu da podnesem ali dolazak debelog nemogu nikako pored 3 ekstra dobra spica mi dajemo tolike pare za njega a mogli su se takmiciti mladi i poletni Morata i Bacuaji a ako njima "zaskripi" tu bi bio stari lisac Ziru. Bilo kako bilo moram zazeliti srecu Sariju pa sta bude bude.

avatar
RealisticChelseaFan
Friday, 13.07.2018
11:03

Ne verujem kako se i dalje taj Vecino provlaci kao meta Celsija. Bas mi je krivo sto se sve ovako zavrsilo sa Konteom, ali bolje ovako nego da odigramo ponovo celu sezonu sa puno zle krvi.

avatar
Mangus
Friday, 13.07.2018
10:59

Odrace ih konte na sudu. Poruku niko nece shvatiti ozbiljno jer je kosta objavio a ne konte, a sve ostalo je radio po psu koliko se videlo

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Friday, 13.07.2018
12:30

da ali se prvo morao dogovoriti sa upravom kluba pa kad od njih dobije zeleno svetlo tek tada uprava upozna igraca sa stavom kluba dali ga zele ili ne jer ugovor nije potpisao sa conteom nego sa chelsea i jedino chelsea moze da raskine taj ugovor ili odluci o eventualnoj prodaji , zato bice malo odstete za contea ali nece dobiti potpunu i sta vise dobijace na mesecnoj bazi sto znaci kad nadje posao odmah se prekida placanje

avatar
NS SHADOW
Friday, 13.07.2018
10:39

Deseti. Ranijeri, Murinjo, Grant, Skolari, Gus je Rus, Anceloti, AVB, Di Mateo, Benitez i on.