Da li je ovo dokaz koliko je Partizan jači nego prošle sezone?

Autor: Darko Mitrović
petak 13.07.2018.
09:19
Izvor: Sportske.net

Ipak, to će crno-beli tek morati da potvrde.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Srpski vicešampion sinoć je uspešno startovao u kvalifikacijama za Ligu Evrope i pobedom od 3:0 u Nikšiću nad ekipom Rudara iz Pljevalja gotovo osigurao plasman u drugo kolo kvalifikacija.

Osim ubedljive pobede, u Humskoj imaju još razloga za zadovoljstvo, pre svega zbog odlične igre tinejdžera i debitanta u zvaničnim mečevima, Zlatana Šehovića, ali i zbog golova Sejdube Sume i novajlije Rikarda Gomeša.

Naravno, sinoćnja igra bila je daleko od idealne, ali ovoga puta bila je dovoljna za ubedljiv trijumf i kako reče Marko Jevtović posle meča, Partizan će morati da iz meča u meč bude sve bolji.

Podsetimo, trener Miroslav Đukić sinoć je odlučio da na teren pošalje svu četvoricu novajlija iz letnjeg prelaznog roka (Valijente, Enake, Nikolić, Gomeš), ali istovremeno je van konkurencije za tim morao da ostavi nekoliko standardnih prvotimaca iz prošle sezone.

Naime, iako su otputovali u Crnu Goru, Miroslav Vulićević, Zoran Tošić, Đorđe Ivanović, golman Marko Jovičić i kapiten Saša Ilić nisu imali mesta ni na klupi za rezerve. Takođe, doskora standardni štoper Milan Mitrović nije bio ni među 23 igrača koja su otputovala na ovu utakmicu.

Dakle, Đukić sada na raspolaganju ima znatno veći izbor igrača, konkurencija je znatno jača nego prošle sezone, iako tu treba ostaviti i određenu rezervu, jer je prelazni rok još u toku i moguće su i nove promene u igračkom kadru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Петар Чалић
Friday, 13.07.2018
13:55

Само да Сума више не игра крило већ тамо где му је место= иза нападача.

avatar
Zakarije Suraka
Friday, 13.07.2018
12:13

Djuka je majstor!

avatar
deki trbic
Friday, 13.07.2018
09:41

TITULA JE NASA OVE SEZONE I PROLECE U EVROPI!!!!

avatar
NS SHADOW
Friday, 13.07.2018
09:26

Jovicic ni ne treba da ima mesta cak ni na klupi. Ono juce je bilo kao stvoreno za 4-1-2-1-2 i (uzani) romb: Jevtovic- Zdjelar, Pantic- Suma. Mislim, kad je vec izvrsen takav izbor igraca. Za Ivanovica uvek mora da bude mesta u timu, stvarno ne razumem sta se tu desava, nije uvek bio povredjen?!