Biznis Moj novčanik
LUKSUZ ZA MALE PARE Veliki stanovi na odličnim lokacijama za četiri cimera

LUKSUZ ZA MALE PARE Veliki stanovi na odličnim lokacijama za četiri cimera

Svako je u nekom trenutku zamišljao sebe u luksuznom i komfornom stanu. Međutim, to često nije finansijski izvodljivo.

 2-moderan-stan-vracar Foto: Privatna arhiva
2-moderan-stan-vracar

Ipak, postoji način da se snovi ostvare, pa sa tri ili četiri cimera možete iznajmiti veliki stan, deluks opremljen po svačijem ukusu. Pred vama su zanimljive ponude kako da za prosečnu cifru mesečno živite bogovski. Na najvećem oglasniku za prodaju nepokretnosti nekretnine.rs imate sveobuhvatnu ponudu nekretnina kako za prodaju tako i za izdavanje.

Kod Hotela Jugoslavija

Foto: Nekretnine.rs / screenshot

Na jednoj od luksuznijih lokacija u gradu, nalazi se stan od 81 metara kvadratnih. Cena mu je 600 evra mesečno, ima dve spavaće sobe i dnevnu, pa je pogodan za četiri cimera. Potpuno je renoviran i opremljen novim nameštajem, a ima i kupatilo i toalet.

Voždovačka crkva

Foto: Nekretnine.rs / screenshot

Kompletno moderno namešten stan od 60 kvadrata sa tri sobe, možete iznajmiti po ceni od 350 evra mesečno. Zanimljivo je da se centralno grejanje plaća po potrošnji, a stan ima i sigurnosne kamere. Detaljnije pogledajte na sajtu Nekretnine.rs.

Novobeogradski raj

Foto: Nekretnine.rs / screenshot

Namešten stan od 80 metara kvadratnih, pogodan je za četiri cimera, jer ima dve spavaće sobe, dnevnu sobu, kuhinju, trpezariju, dva kupatila, terasu i hodnik sa garderoberom. Cena je 600 evra, a ima i klimu, telefon, internet, interfon i lift u zgradi.

Komfor na Voždovcu

Foto: Nekretnine.rs / screenshot

Veliki stan od 100 metara kvadratnih u blizini Autokomande, nalazi se u sklopu kuće sa dvorištem. Idealan je za četiri osobe koje bi mesečno izdvajale po 125 evra, što čini ukupnu cenu rentiranja od 500 evra. Stan je kompletno moderno namešten, a terasa izlazi na dvorište, što je dodatna pogodnost.

Pogledajte kompletnu ponudu stanova za izdavanje i prodaju čak i kada ste u pokretu, na svom mobilnom telefonu ili tablet uređaju pomoću potpuno besplatne android mobilne aplikacije Nekretnine.rs

Stan u centru grada

Foto: Nekretnine.rs / screenshot

Velika površina od 110 metara kvadratnih, najuži centar grada, neke su od pogodnosti koje vam nudi ovaj stan, pogodan za četiri osobe.Cena mu je 700 evra mesečno, a pored dve spavaće sobe, ovaj stan je opremljen u salonskom stilu, što ga čini luksuznijim u ponudi.

Dupleks kod Arene

Foto: Nekretnine.rs / screenshot

Luksuzan stan od 100 kvadrata na dva nivoa sa tri spavaće sobe, u ponudi je za izdavanje na sajtu Nekretnine.rs, po ceni od 650 evra.Nalazi se na šestom spratu i potpuno je moderno opremljen.