TRANSFERI (12. jul): Hames i Real ponovo zajedno? Fekir moli da ga puste u Liverpul! PSŽ - Boateng; Everton - Bertolaći; Vilijan i Barsa - druga runda

Vreme čitanja: 18min | čet. 12.07.18. | 23:51

Ispratite dešavanja sa fudbalske pijace uživo na portalu MOZZART Sport

Za danas dovoljn. S novim informacijama javljamo se ujutru. Do tada, da se podsetimo koji su to najveći poslovi danas sklopljeni:

* Hames hoće nazad u Real, Madriđani nemaju ništa protiv
* Čelsi dobio pojačanu ponudu za Vilijana
* Merino prešao u Sosijedad
* Barsa potvrdila transfer Klemona Lenglea
* Atalanta potvrdila Zapatu
* Seri se slikao u dresu Fulama
* Bruno Alveš je novi igrač Parme
* Henri Onjekuru potpisao za Galatasaraj
* Parma se nameračila na Petanju
* PSŽ uskoro šalje zvaničnu ponudu za Boatenga
* Karvaljo u Betisu

Izabrane vesti

22.43 - I još jedna vrlo zanimljiva vest za kraj... Jedan navijački sajt Juventusa javlja kako Stara dama ima specijalnu povoljnost po ugovoru da može da otkupi Pola Pogbu od Mančestera za 60.000.000 evra. Ne radi se o klasičnoj klauzuli, već o nekoj vrsti džentlmenskog sporazuma. Dakle, u slučaju da Junjated reši da se reši Francuza, Juveu će biti prvo ponuđen za navedenu sumu. Opširnije o tome čitajte OVDE

22.24 - Predsednik River Plate potvrdio da će taj klub iskoristiti opciju za otkup Huan Kintera od Porta (cena 3.700.000 evra), a njegova nova klauzula, u slučaju da neki klub bude želeo da uzme, iznosiće 22.000.000 evra. 

22.01 - BOMBA!!I to sa naslovne strane Marke! Hames Rodrigez razmišlja o povratku u Real, a imuni na tu mogućnost nisu ni ljudi iz Madrida. Kolumbijac je na pozajmici u Bajernu do juna naredne godine, a Nemci su već iskazali želju da ga otkupe. Međutim, dve stvari menjaju sitauaciju. Prva je novi trener u Bajernu, a druga ta što je Real napustio Kristijano Ronaldo. Marka napominje da Real neće imati lak posao da ubedi Bavarce da naprave novi dil, ali isto tako u tekstu se kaže da to neće biti ni nemoguća misija...   

21.54 - Još jedna vest iz Italije... Deluje preambiciozno, ali Skaj javlja kako Parma merka Andreu Petanju (23) iz Atalante. Navodno, alternativa za mladog napadača je veteran bez kluba Marko Borijelo (36). 

21.43 - Rade Krunić je jedan od najtraženijih igrača u Kalču. Zvuči pomalo čudno, ali tako je. Posle Atalante, zatim Torina (pre nekoliko dana našao se na naslovnici Tutosporta zajedno sa Ronaldom), u trku za nekadašnjeg igrača Borca iz Čačka i Donjeg Srema ušla je i Đenova. Čak se navodi da su Grifoni sada najbliži Kruniću. Već se pisalo kako će Empoli na ime obeštećenja dobiti najmanje 7.000.000 evra...

21.29 - ZVANIČNO! Tomas Tuhel je dobio pomoćnika, a PSŽ je za njega morao da plati obeštećenje RB Lajpcigu?! Radi se mladom Mađaru Žoltu Levu, u nemačkoj poznatom kao najboljem izdanku škole Ralfa Rangnika.

21.16ODBIJENO! Everton ponudio 30.000.000 funti za Abdulaje Dukura, Votford kazao - NE! 

21.03 - Danas smo pisali o tome kako Pari Sen Žermen radi na dovođenju centralnog defanzivca. Jedna od njihovih meta je Leonardo Bonući iz Milana, ali nije i jedina. Navodno, na pomolu je slanje i jedne zvanične ponude za Džeroma Boatenga iz Bajerna. Priča se o cifri od 35.000.000 evra na ime obeštećenja i plati od čak 8.000.000 evra po godini. Bavarci se neće mnogo opirati, već se pominjalo da je Boateng jedan od igrača koji je dobio dozvolu da razmatra druge ponude, ali ono što bi moglo da pokvari posao jesu jako loši odnosi dva kluba. Sećate da su Rumenoge i Henes koristili svaku priliku da iskritikuju transfer politiku pariskog kluba i njegovog prebogatog gazde. 

20.43 - Da vas podsetimo da večeras srpski klubovi igraju prve utakmice u Ligi Evrope. PRATITE UŽIVO susrete Partizana, niškog Radničkog i subotičkog Spartaka...

20.36 - Everton i Milan intenziviraju pregovore oko Andree Bertolaćija, jedne od promašenih investicija od pre nekoliko godina. Podsetimo, Rosoneri su za ovog vezistu platili Romi 20.000.000 evra, a sada su od Evertona prihvatili svega 6.000.000 za njegovu slobodu. Navodno, Bertolaći će bez bonusa zarađivati 2.000.000 po sezoni... 

20.27 - TEMA FEKIR! Poslednja informacija kaže da će Nabil Fekir zatražiti razgovor sa gazdom Liona po povratku iz Rusije (Žan Mišel Ola) i da će ga lično zamoliti da ga pusti u Liverpul. 

20.21 - Sevilja birka koga da dovede kao zamenu za Lenglea koji je otišao u Barselonu. Najbliži Sančez Pishuanu, javlja Marka, trenutno je mladi Hrvat iz Salcburga Duje Ćaleta Car. Govori se da bi Španci bili spremni da plate 14.000.000 era na ime obeštećenja austrijskom klubu. 

20.18 - La Parizijen javlja da je Tomas Tuhel uspeo da ubedi gazde Pari Sen Žermena da puste Rabioa u Barselonu...

20.11 - ZAVRŠENO! Vilijam Karvaljo je novi igrač Betisa! Tako bar javlja portugalski Rekord, a prenose mnogo španski meidji. Govorilo se prethodnih meseci, pa i godina o tome kako Karvalja žele najveći klubovi Evrope - najčešće je povezivan sa Mančester Junajtedom - ali eto na kraju je završio u Betisu. Opširnije OVDE.

19.37 - ZVANIČNO: Iskunsi golman Peruđe Antonio Rosati (35) potpisao je za Torino.

19.29 - Rekosmo već da u Madridu nisu izašli i jasno i glasno poručili ko im je prva meta. Očigledno, u tome želi da im pomogne Marka, tradicionalno naklonjena Kraljevskom klubu, i to tako što je organizovala veliku anketu u kojoj učešće uzelo preko 200.000 čitalaca. Svi oni izjasnili su se koga bi najardije videli kao predvodnika novog tima. Rezultati su sledeći:

1. Kilijan Mbape - 54 odsto glasova
2. Eden Azar - 15%
3. Nejmar - 14%
4. Hari Kejn - 10%

19.21 - Zanimljiv odgovor na pitanje o tome da li Barsa dovodi Edena Azara dao je novi tehnički sekretar kluba Erik Abidal: "To morate da pitate njega, mi ne govorimo o igračima koji nisu naši". 

19.03 - Više o sudbini Gareta Bejla biće poznato naredne nedelje. Zakazan je sastanak između velškog asa i novog trenera Lopetegija, koji bi trebalo da mu objasni šta planira sa njim naredne sezone. Takođe, madridski mediji javljaju da na Bernabeu stižu i Bejlovi agenti, na "časicu razgovora" sa Perezom. Procene su da Real sebi neće smeti da dozvoli da posle Ronalda izgubi i drugu superzvezdu u istom prelaznom roku, pogotovo što u Madridu još nisu prelomili ni ko im je prva meta (Azar, Nejmar ili Mbape), a kamoli ozbiljno započeli pregovore. 

18.47 - Rekosmo koliko se Fulam aktivirao na pijaci... Nove informacije kažu da u trku za Oleksandra Zinčeka Iz Mančester Sitija nisu ušli tek tako, već da ozbiljno prete da ga preotmu Vulverhemptonu, pošto su spremni za iskeširaju blizu 20.000.000 evra!

18.29 - ZVANIČNO: Onjekuru u Galati! Zameraju često Turcima da dovode istrošene zvezde, ima i onih koji primećuju u najmanju ruku čudne rezultate, ali poslednjih godina fudbal u tamošnjoj Superligi je napredovao ne samo u smislu da se čak četiri kluba bore za titulu, već da oni najveći ništa ne skrivaju, nego kako koje pojačanje dovedu odmah javnosti predstave i finansijske detalje posla. Takav je slučaj sa Henrijem Onjekuruom, kog je Everton opet prosledio na pozajmicu. Posle sezone provedene u Anderlehtu, 21-godišnji Nigerijac preselio se na Bosfor i obavezao da na Turk telekom areni ostane do 31. maja 2019. DETALJI TRANSFERA.

18.04 - Prve izjave Rijada Mareza kao igrača Mančester Sitija OVDE

18.00 - Tandem iz Nice je potvrđen. Stigli su defanzivac Maksim Le Maršan i centralni vezni Žan Mišel Sari, ali Fulam se tek zaleteo. Da bi igrao ozbiljnu ulogu u povratničkoj sezoni u Premijer ligi potreban mu je što širi kadar, Slaviša Jokanović smatra i novi golman, pa je krenuo po – Fabrisija Ramireza. Opširnije čitajte OVDE

17.59 - Juventus i Fjorentina postigli su u principu dogovor oko pozajmice Marka Pjace. Ono što je novo u celoj priči jeste da će Viola imati opciju za otkup, ali isto tako i Juve je uspeo da isposluje povratnu otkupnu klauzulu. Za sada se ne govori o ciframa...

17.38 - Oko Liverpulovog tinejdžera Rajana Brustera (18) diže se velika prašina poslednjih dana. U trci za ovog dečaka već mesecima su Monako, Barselona, Bajern, Arsenal i Totenhem, a San javlja kako su tu sada i dva nova imena - Juventus i Pari Sen Žermen. Za one koji nisu upućeni radi se o napadaču koji još nije debitovao za prvi tim Redsa. Ipak postao je tema medija zbog svojih sjajnih golgeterskih sposobnosti u Premijer ligi 2 i mečevima u omladinskim kategorijama. Recimo, prošle sezone je odigrao ukupno 34 utakmice u svim takmičenjima, postigao 14 golova i asistirao 12 puta. A u dresu U17 reprezentacije Engleske na 23 meča mrežu je tresao 20 puta. Po fizičkoj konstituciji i stilu igre možda je najbliži Rahimu Sterlingu.

17.19 - GOTOVO! Nemanja Maksimović do večeras potpisuje za Hetafe...

17.16 - KONAČNO! Janik Vestergard je prošao medicinske preglede u Sautemptonu (čini nam se da su trajali tri dana) i u naredna 24 sata postaće igrač tog tima. Podsetimo, Borusiji iz Menhengladbaha sleduje obeštećenje od 20.000.000 evra. Za njega je interesovanje svojevremeno pokazivao i Vest Hem.

17.13 - Ukoliko španski golman Fabri napusti Bešiktaš, turski klub pokušaće da angažuje Žan Fransoa Žilea iz Standarda iz Liježa.

17.07 - Sven Aron Gudjonsen (20), znači li vam nešto to ime? Prezime svakako da. Radi se o sinu Ejdura Gudjonsena, najpopularnijeg islandskog fudbalera svih vremena, koji će od naredne sezone igrati u Seriji B. Do sada ovaj momak nosio je dres Brejdablika.

17.00 - Čelnici Bajerna svako malo ističu kako su završili prelazni rok i kako nemaju nameru da gomilaju igrače, ali pojedini mediji ih dematuju. Nemački Fokus danas je analizirao šta je potrebno novom treneru Niku Kovaču da bi mogao da zaigra u svojoj omiljenoj formaciji 3-5-2. Njihov zaključak je da će hrvatski stručnjak zahtevati od uprave barem jednog brzog defanzivca, jer zbog načina na koji će Bajern igrati kontra će biti jako oružje svakog njihovog rivala. A da bi neko došao trebalo bi neko da bude i prodat. Isti izvor navodi kako Bavarci za sada imaju ponude za Boatenga, Bernata i Vidala.  

16.55 - Nastavljamo na italijanskom talasu... Pojedini lokalni mediji iz Napulja javljaju da Karlo Ančeloti ne računa na iskusnog Španca Hozea Kaljehona i da će pokušati da ga proda, ili da ga iskoristi kao monetu za potkusurivanje u nekom od transfera koje planira.

16.52 - ZVANIČNO: Iskusni italijanski internacionalac Marko Mota (32) potpisao je za Omoniju. 

16.49 - Danas je i definitivno presečen Gordijev čvor na Stamfordu. Čelsijev predsednik Brus Bak jutros je obavio sastanak sa Konteom na kojem je obavestio Italijana da će dobiti otkaz godinu dana pre isteka ugovora. Naravno, sleduje mu i propisano obeštećenje čija visina još nije poznata. Pored Kontea, otkaz su dobili i njegovi saradnici. Dok čekamo ozvaničenje ove vesti pročitajte koji je bio glavni uslov da De Laurentis pusti Sarija u Englesku...

16.39 - Džo Mejson (27) vratio se iznenada sa pozajmice iz Kolorada u svoj Vulverhempton. Vukovi sada planiraju da ga što pre prodaju...

16.37 - Benfika je demantovala da napada desnog beka Penjarola i nekadašnjeg igrača Mančester Junajteda Giljerma Varelu (25). Prethodna informacija glasila je da će Portugalci iskeširati za njega 6.000.000 evra...

16.33 - Jedna servisna informacija sa Santijago Bernabeua kaže da će Real tokom iduće nedelje predstaviti Vinisijusa Žuniora, Odriozolu i golmana Lunjina

16.29 - DRUGA RUNDA ZA VILIJANA! Još jedna TOP vest iz Čelsija, posle Kontea... Skaj pod vinjetom ekskluzivno javlja da je na Stamford bridž stigla druga zvanična ponuda za Vilijana. Šalje je Barselona, naravno, i teška je 53.000.000 funti, što je blizu 60.000.000 evra. Podsetimo, Plavci su prošle nedelje odbili 50.000.000 funti za Brazilca iza koga je odlična sezona. Skaj još navodi da su intenzivni razgovori između dva kluba u toku i da je Barsa prvi put kontaktirala Čelsi još pre tri meseca. Takođe, ne zaboravite da je negde u isto vreme interesovanje krilnog napadača pokazivao i Mančester junjated...  

16.23 - Juventus je predstavio Žoao Kansela, beka od 40.400.000 evra...

16.14 - Sporting razmišlja o tome da se upusti u avanturu vraćanja Migela Velosa iz Đenove. Vezista je, navodno, zainteresovan, ali još nedostaje dogovor dva kluba.

16.12 - Parma nastavlja da traži pojačanja na letnjoj pijaci, a među rešenjima je i Napolijev dvojac Toneli – Grasi. Pregovori još nisu krenuli, ali bi stvari mogle da se promene u budućnosti. Obojica su dobili dozvolu Karla Anćelotija da potraže novu sredinu.

16.09 - Empoli i Roma su postigli dogovor oko pozajmice 21-godišnjeg ofanzivnog veziste Vučice – Žersona. Istina, još nedostaje da igrač kaže DA, s tim da njegov otac (ujedno i agent) trenutno otežava situaciju. Roma se uzda u pregovaračke sposobnosti Euzebija di Frančeska.

16.06 - Roma i Inter pokazali su ozbiljno interesovanje za Eduarda Salvija iz Benfike. Desnokrilni ofanzivac ušao je u poslednju godinu ugovora, pa Benfika nema previše izbora – prodaja ili produžetak saradnje.

16.00 - Vest Hem ne odustaje, Sevilja postavlja zahteve. A oni za Franka Vaskeza iznose – 30.000.000 evra. Toliko će Čekićari morati da plate. Veza u ovom poslu trebalo bi da bude legenda Palerma Enco Mareska - za koji je i Vaskez nastupao - inače pomoćnik prvog trenera Manuela Pelegrinija.

15.51 - GOTOVO: Izgleda da je to - to! Đanluka Di Marcio javlja da Antonio Konte od pre nekoliko trenutaka više nije trener Čelsija i da će to postati zvanično vrlo brzo! Čekamo da postane zvanično...

15.49 Aleksandro Florenci i Roma nastavljaju saradnju i to je realnost. Romin desni bek nedavno je tražio od Rome novi ugovor s platom od 4.000.000 evra, a izgleda da će ipak pristati na 3.000.000 evra godišnje, plus bonusi. Ugovor će biti aktivan do 2023. godine. Čeka se potvrda.

15.44 - Pitanje je časa kada će transfer Nemanje Maksimovića iz Valensije u Hetafe biti potvrđen, javljaju gotovo svi relevantni izvori iz Španije. Transfer bi trebalo da iznosi 5.500.000 evra.

15.41 Klaudio Markizio je blizu odlaska iz Juventusa i ima ponude Monaka, ali i iz MLS, Kine, Australije i UAE! Nekoliko izvora sa Čizme tvrdi da je vezista odustao od borbe za minute pod komandom Maksa Alegrija i da želi da ide. Monako je, navodno, favorit.

15.38 - Evo ga! Barsino drugo pojačanje! Za pet godina 115.000.000 evra na štopere. Opširnije OVDE.

15.35 - ZVANIČNO: Real Sosijedad je objavio transfer Mikela Merina iz Njukasla u poslu vrednom 12.000.000 evra. Ugovor je potpisan do juna 2023. godine. 

15.30 - Barselonin levi bek Luka Dinj na pragu je odlaska posle ne tako dobre dvogodišnje epizode, piše katalonski Sport. Dinj je meta Juventusa i Bajerna, a Barsa se nada da će uspeti da nadoknadi uloženi novac – 16.000.000 evra.

15.14 - Ostrvski mediji najavljuju da će Žoržinjo danas obaviti lekarske preglede u Čelsiju i biti zvanično potvrđen kao novo pojačanje. 

15.05 - ZVANIČNO: Barselona je potvrdila transfer Klemona Lenglea! Uskoro opširnije... 

14.56 - Posle Felipea Andersona, i Džordan Lukaku bi mogao iz Laciju put Engleske. Za Belgijanca su zainteresovani Lester i Vest Hem, s tim što su Lisice ozbiljnije u nameri da ga angažuju. 

14.51 - Srpski štoper Jagoš Vuković je precrtan u Olimpijakosu. Posle dolaska Mirande, grčki tim ima šestoricu štopera, a višak su Vuković i Belgijanac Engels. Za Engelsa postoji interesovanje iz Engleske, dok Vukovića želi Bursa. 

14.45 - Sevilja se priprema za prodaju Stivena Nzonzija. I već je odredila naslednika. Ponudiće Stouku 10.000.000 evra za Đanelija Imbulu koji je rethodnu sezonu proveo na pozajmici u Tuluzu. 

14.36 - Milanov vezista Manuel Lokateli je blizu odlaska u Sasuolo. Ali ne na pozajmicu. Sasuolo je ponudio 12.000.000 evra za italijanskog vezistu. Ali bez povratne klauzule za Milan. 

14.28 - Marokanac Nordin Amrabat je ostavio jako dobar utisak na Mundijalu, ali mu to neće pomoći da se izbori za mesto u Votfordu. Prethodne sezone je bio pozajmljen Leganesu, a sada je Votford pristao da ga pozajmi Trabzonu. 

14.17 - Otišao je Duvan Zapata, Sampdorija mora da dovede zamenu. Uskoro će dostaviti Romi ponudu za Gregou Defrela koji se nije snašao u Rimu. 

14.10 - ZVANIČNO: Ajntraht Frankfurt je doveo Gonsala Pasijensiju iz Porta! Portugalski napadač je plaćen 3.000.000 evra i potpisao je ugovor do 2022. godine. Možda je ovo najava prodaje Anta Rebića

14.04 - Supertalentovani Brazilac Vinijus Žunior je danas napunio 18 godina. A znate šta to znači? Može da potpiše ugovor sa Real Madridom koji ga je prošlog leta platio Flamengu 45.000.000 evra. 

13.59 - Lacio čeka na potvrdu transfera Felipea Andersona u Vest Hem, da bi krenuo u dovođenje zamene. A ona sigurno stiže iz Južne Amerike. Opcije su Luan iz Gremija, Piti Martinez iz Rivera i supertalentovani Paketa iz Flamenga. 

13.50 - Sporting Lisabon želi da vrati portugalskog vezistu Migela Velosa koji igra za Đenovu. Lavovima je potrebna zamena za Vilijama Karvalja koji sigurno odlazi, a vrlo verovatno i Rodriga Batalju. 

13.44 - Juventus i Čelsi su dogovorili transfer Gonaza Iguaina, ali postoje dva problema. Prvi je Morata, a drugi je Iguain. Argentinac traži veću platu nego u Juventusu, ali i bonus od Bjankonera da ode. Svestan je da moraju da ga prodaju i zato je rešio da ih malo ucenjuje i izmuze još koji milion. 

13.35 - Šampion sveta na prethodnom Mundijalu. Starter u tom finalu. Šampion Italije prošle sezone. I niko ga neće. U nezavidnoj poziciji se nalazi nemački defanzivac Benedikt Hevedes. Istekla mu je pozajmica u Juventusu, vratio se u Šalke sa kojim ima ugovor do 2020. godine, ali ga trener Tedesko ne želi. I što je najgore, nijedan klub mu nije poslao ponudu. 

13.28 - Čitali ste malopre o interesovanju Monaka za Keana iz Juventusa, ali Kneževi nisu jedini. Žele ga i RB Lajpcig, kao i Leganes koji je poslao ponudu od 8.500.000 evra. 

13.19 - Konfuzija oko Alisona. Dok su Italijani izneli sve detalje Liverpulove ponude za brazilskog golmana iz Rome, ostrvski mediji tvrde da to nije istina. Skaj Sports i Miror se pozivaju na svoje izvore iz kluba i kažu da Redsi više nisu zainteresovani za Alisona. Kome verovati? 

13.13 - Najavili smo opširniju priču o transferu Duvana Zapate u Atalante. Kolumbijac je postao najskuplje pojačanje u istoriji Atalante. Detaljnije OVDE

13.11 - Real Madrid ili Barselona? Gde će Eden Azar? Izgleda da je jedino izvesno da ne ostaje u Čelsiju. Opširnije OVDE

13.07 - Mladi Sportingov napadač Rafael Leao se trenutno nalazi u Dortmundu i Borusija bi uskoro mogla da ga predstavi kao pojačanje. 

12.59 - Lacio i Kardif žele Marka Grujića na pozajmicu iz Liverpula, ali čini se da je srpski vezista trenutno bliži povratku u Vels gde je igrao prethodnu polusezonu. Uskoro bi i ta riča trebalo da se raspetlja... 

12.50 - Mlado Romino krilo Danijele Verde bi mogao da nastavi karijeru u Portu. Zmajevi su ozbiljno zainteresovani za 21-godišnjeg igrača kojeg Roma procenjuje na 6.000.000 evra. 

12.43 - Nemački ofanzivac Amin Junes će se sutra priključiti Napoliju. Transfer je dogovoren još zimus, ali se čekalo da Junesu istekne ugovor sa Ajaksom. 

12.38 - ZVANIČNO: Atalanta je potvrdila transfer Duvana Zapate! Uskoro opširnije... 

12.30 - Monako i Juventus danima vode pregovore oko talentovanog napadača Mojzea Keana. Štićenik Mina Rajole nema mesta u Juventusu, ali italijanski šampion traži prevelikih 20.000.000 evra. Monako nije raspoložen da plati toliku sumu za Keana

21.23 - Napoli traži desnog beka i nekoliko kandidata je ušlo u uži izbor. Štefan Lajner iz Red Bul Salcburga, Jusuf Sabali iz Bordoa, Mario Gašpar iz Viljareala i Santjago Arijas iz PSV Ajndhovena. Neko od njih četvorice bi trebalo da pojača Anćelotijev tim. 

12.15 - Lion traži štopera posle odlaska Muktara Dijakabija u Valensiju. Kandidati da ga naslede su Simon Kjar iz Sevilje i Džeri Mina iz Barselone. Danac je jeftinija varijanta od Kolumbijca za kojeg će Barselona tražiti 30.000.000 evra.  

12.09 - ZVANIČNO: Fulam je potvrdio i dolazak Nicinog defanzivca Maksima Le Maršana

12.05 - Barselona je uspostavila ontakte sa menadžerom Edena Azara i dobila signale da je Belgijanac raspoložen da pređe na Kamp Nou. Sada Katalonci moraju da dostave ponudu Čelsiju... 

11.57 - Još jedan transfer iz Real Madrida. Mladi napadač Borha Majoral je doputovao u Vitoriju kako bi dogovorio sve detalje pozajmice u Alaves. Nije mnogo igrao u Realu dok će za Alaves biti veliko pojačanje...  

11.51 - ZVANIČNO: Iskusni levi bek Kristijan Molinaro je prešao iz Torina u Frozinone. Nekadašnji bek Juventusa je potpisao jednogodišnji ugovor sa povratnikom u Seriju A. 

11.45 - Đenova je zainteresovana za belgijskog vezistu Masima Bruna iz RB Lajpciga. Nekada je u Anderlehtu mnogo obećavao, ali od odlaska u Lajpcig nije mnogo napredovao...

11.41 - ZVANIČNO: Bazel je doveo švajcarskog desnog beka Silvana Vidmera iz Udinezea za 6.000.000 evra i potpisao ugovor sa njim na četiri godine. 

11.35 - ZVANIČNO! Fulam je potvrdio dolazak Žan Mišel Serija! Učinio je to Toni Kan, sin vlasnika kluba Šahida Kana

11.31 - Evo i opširnije priće o Mančester Sitiju i Mateu Kovačića. Hrvatski vezista je na Instagramu na neki način potvrdio da želi u Siti. Opširnije OVDE. Inače, Gvardiola ima rezervnu varijantu ako izvisi i za Kovačića. U pitanju je Mario Lemina iz Sautemptona. 

11.29 - Najavili smo vam opširniju priču o Liverpulu i Alisonu, evo je. Redsi nude 60.000.000 evra i 5.000.000 kroz bonuse što je približno minimalnoj granici koju je Roma postavila. Sreman je i izdašan ugovor za Brazilca. Opširnije OVDE

11.26 - ZVANIČNO: Još jedan iz Mančester Sitija je otišao u NAC Bredu. Posle Erika Palmera Brauna Luke Ilića, stigao je i mladi španski vezista Paolo Fernandes. Po sporazumu dva kluga, najviše šestorica igrača Sitija mogu da dođu u Bredu. 

11.21 - ZVANIČNO: Njukasl je potvrdio Kenedija! Brazilac je došao na novu pozajmicu iz Čelsija pošto je prethodne sezone oduševio kada su ga prvi put pozajmili. 

11.15 - Evertonovoa prva ponuda Barseloni za Džerija Minu iznosi 24.000.000 evra. Katalonci će tražiti više... 

11.08 - U Čelsiju danas očekuju dolaske Žoržinja i trenera Sarija iz Napolija. A Konte još nije dobio otkaz?! 

11.04 - Kristal Palas je ponudio Vest Hemu 17.000.000 evra za Mičela Antonija. Krilni napadač će biti višak posle dolaska Felipea Andersona, a u Palas ga vidi kao zamenu za Androza Tauzenda koji će se vratiti u Njukasl. 

10.57 - Čelsi ima dogovor sa Juventusom oko kupovine Gonzala Iguaina, ali čeka da se reši Alvara Morate. To je ono to koči transfer Argentinca na Stamford Bridž.  

10.53 - Fiorentina ubrzava pregovore sa Juventusom oko Marka Pjace. Već su se dgovorili sa hrvatskim napadačem, a juče su braća Dela Vale držali sastanak i sa Juventusovim direktorom Marotom

10.49 - Benfika želi urugvajskog desnog beka Gustava Varelu. Portugalci su spremni da Penjarolu palte 6.000.000 evra za nekadašnjeg fudbalera Mančester Jiunajteda. 

10.45 - Iako je izgledalo da je Hakim Zijeh na korak od transfera u Romu, sada stižu infrmacije da je Lion bliži dovođenju Marokanca iz Ajaksa. Zamena za Fekira

10.42 - ZVANIČNO: Bruno Alveš je novi igrač Parme! Uskoro opširnije...

10.35 - Egipatski napadač Trezege iz Kasimpaše je na korak od transfera u Slaviju iz Praga. Želeli su ga Parma, Galatasaraj i još neki klubovi, ali Česi su dobili veliku bitku. 

10.31 - GOTOVO! Fulam i Slaviša Jokanović dobijaju kapitalno pojačanje Žan Mišel Serija! On dolazi iz Nice u paketu sa saigračem Le Maršanom. Opširnije OVDE

10.26  - ZVANIČNO: Takaši Inui je predstavljen u Betisu kao novo pojačanje. Japanac je došao iz Eibara kao slobodan igrač i potpisao na tri godine. Betisova sreća je što su ga potpisali pre Mundijala na kojem je blistao. 

10.22 - Transfer Žoržinja u Mančester Siti je propao, Napolijev vezista je izabrao Čelsi, a Pep Gvardiola mora da traži drugo rešenje. Izbor je pao na Matea Kovačića koji želi da napusti Real Madrid. 

10.19 - Velike vesti za navijače Liverpula. Dejvid Medok iz Mirora saznaje da nije gotova priča oko Nabila Fekira i da će posle Mundijala biti obnovljeni pregovori sa Lionom. O tome opširnije OVDE. A druga transfer bomba bi trebalo da bude Romin golman Alison koji je i na početku prelaznog roka najavljen kao prva meta Redsa. O Alisonu ćete uskoro čitati opširnije... 

10.17 - Milan je spao na niske grane, para nema, neće ih ni biti ovog leta a kapšiten Leonardo Bonući bi mogao da bude žrtvovan. Za Milanovog štopera su zainteresovani Čelsi i PSŽ. Opširnije OVDE

10.14 - Prošlog leta je varničilo na relaciji Pariz - Barselona zbog Veratija, pa zbog Nejmara, a sada će zbog Rabioa. Barselona je dgovorila lične uslove sa maldim vezistom, ali Pari Sen Žermen ne želi da ga proda u Kataloniju. Opširnije OVDE

10.10 - Da podsetimo na važnu vest od sinoć. Đanluka Di Marcio je javio da Žorž Mendeš radi na transferu Sergeja Milinković Savića iz Lacija u Real Madrid. Opširnije OVDE

Dobro jutro, poštovani čitaoci portala MOZZART Sport i ljubitelji zanimljivosti sa fudbalske pijace. Vreme je za još jedno celodnevno druženje i krstarenje fudbalskom pijacom. Kao što žene vole da tračare uz kaf0u o svemu i svačemu, tako i mi volimo tračeve sa fudbalske pijace. Bili oni tačni ili ne. Sa vama će ovog jutra biti Aleksandar Gligorić  i slobodni ste da u komentarima postavljate pitanja na koja ćemo se truditi da odgovorimo. Ali, pre toga savetujemo da se podetite šta se u prelaznom roku dešavalo juče, klikom OVDE, ili odlaskom na naš tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2018". 


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Transferi uživo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara