VULIN PORUČIO ZAEVU: Dok je vodi Vučić, Srbija će ostati neutralna

Tanjug

12. 07. 2018. u 19:05

Makedonski premijer Zoran Zaev izjavio je danas, posle poziva Skoplju da pristupi NATO, da svi treba da slede makedonski primer i pozvao Srbiju i tzv. Kosovo da nastave dijalog

ВУЛИН ПОРУЧИО ЗАЕВУ: Док је води Вучић, Србија ће остати неутрална

Foto: Z. Jovanović

Makedonski premijer Zoran Zaev izjavio je danas, posle poziva Skoplju da pristupi NATO, da svi treba da slede makedonski primer i pozvao Srbiju i tzv. Kosovo da nastave dijalog, a ministar odbrane Aleksandar Vulin je istakao da Zaev mora da zna da nema Kosova i Srbije, već samo Srbije.


"Zaev mora da zna da nema Kosova i Srbije, već samo Srbije i teritorije pod privremenom upravom UN u skladu sa rezolucijom 1244", rekao je Vulin komentarišući izjavu makedonskog premijera.



"Makedonija i Srbija nemaju iste ciljeve. Mi želimo slobodu i samostalnost i da sami odlučujemo o sebi. Srbija će, dokle god je vodi Aleksandar Vučić, ostati vojno neutralana i slobodna, pa makar bila poslednja zemlja koja nije član NATO pakta", izjavio je ministar Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (10)

ivana

12.07.2018. 22:15

Dobro je Vulin i odgovorio Zaevu, nadamo se da je to poslednji put da je Zaev i pomislio da je Kosovo samostalna drzava!!!

aca

13.07.2018. 20:48

Vucic zeli mir i stabilnost u regionu, dok je on na vlasti niko ne treba da se brine.

sava

13.07.2018. 20:49

Lako moze Zaevu da se stvori neka drzava u njegovoj zemlji bolje bi bilo da misli o tome na vreme.