PAS OTKRIO UBICU: Iz ljubomore tukao devojku do smrti, pa pokušao da sakrije tragove (FOTO)

FoNet

12. 07. 2018. u 17:47

Arkadij Antonov iz Sankt Peterburga uhapšen je za ubistvo svoje devojke nakon što je njen pas odveo policiju do njenog tela

ПАС ОТКРИО УБИЦУ: Из љубоморе тукао девојку до смрти, па покушао да сакрије трагове (ФОТО)

Twitter

Arkadij Antonov iz Sankt Peterburga uhapšen je za ubistvo svoje devojke nakon što je njen pas odveo policiju do njenog tela.

Mariju Frolenkovu je ubio momak jer je viđala drugog muškarca. Antonov je rekao da je izgubio kontrolu nakon što mu je ona priznala da se viđa s drugim muškarcem kojeg je upoznala preko interneta.

Odvezao je u šumu i tukao do smrti, a onda je njeno telo prekrio lišćem i granjem. Zbog straha da bi njen pas Foksa mogao privući pažnju, odvezao ga je 9,6 kilometara od tog mesta i ostavio.

Foksu je pronašla policija nekoliko sati kasnije, lajala je želeći da je prate. Oni su to učinili i dovela ih je do tela.

Antonov je uhapšen nekoliko sati nakon ubistva i očekuje se daće biti osuđen na 15 godina zatvora.

Foksa je preuzela porodica koja će brinuti o njemu.

Frolenkova ima maloletne kćerku i sina o kojima je brinula nakon razvoda. Ne zna se ko će sada biti s njima. Frolenkova je upoznala svog momka ubicu putem interneta i rekla mu je da nije zainteresovana za ozbiljnu vezu, ali on nije odustajao, prenose mediji u Rusiji.

Preselio se u njen grad kako bi pronašao bolji život, ali i izvodio Frolenkovu u skupe restoranu i kupovao poklone ne bi li ona promienila mišljenje. Kada se to nije dogodilo ubio je.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije