Najnovije vesti
Vesti Vojvodina
IZGRADNJA DUGA 20 GODINA Mirović otvorio sportski centar u Gajdobri

IZGRADNJA DUGA 20 GODINA Mirović otvorio sportski centar u Gajdobri

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović otvorio je danas sportski centar u Gajdobri i tom prilikom izjavio da će, nakon više od 20 godina, koliko je trajala izgradnja ovog objekta, deca, rekreativci i sportisti iz ovog mesta imati dobre i kvalitetne uslove za bavljenje sportom.

igor mirovic sportski centar03jpg Foto: RAS Srbija
igor mirovic sportski centar03jpg

„Izgradnja sportske hale trajala je predugo i drago mi je što su meštani Gajdobre, nakon toliko godina čekanja, dobili ovako lep sportski objekat, koji će, siguran sam, i u budućnosti iznedriti nove šampione“, rekao je predsednik Mirović.

Ovako izgleda novootvoreni sprotski centar u Gajdobri
Foto: RAS Srbija
Ovako izgleda novootvoreni sprotski centar u Gajdobri

On je dodao da će Pokrajinska vlada zajedno sa Vladom Srbije i lokalnim samoupravama i u budućnosti raditi na projektima izgradnje sportskih objekata, kako bi deci i sportistima obezbedili što bolje uslove.

Predsednik Mirović je najavio da će u narednih nekoliko nedelja početi radovi na rekonstrukciji stadiona u Zrenjaninu i Subotici, a već sutra i pripremni radovi na izgradnji sportske hale u Novom Kneževcu.

Foto: RAS Srbija

„Nova sportska hala u Gajdobri je mesto uspeha politike koju vodimo, a to je politika sloge i svakodnevno vidimo da taj put kojim idemo donosi konkretne rezultate“, rekao je predsednik Mirović.

Ističući zadovoljstvo što je Gajdobra dobila Sportski centar na dan seoske slave, predsednik opštine Bačka Palanka Branislav Šušnica zahvalio se Pokrajinskoj vladi na podršci i naporima koje je uložila kako bi se radovi na izgradnji Sportskog centra, nakon više od dve decenije, priveli kraju.

Otvaranju Sportskog centra u Gajdobri prisustvovali su i potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević i pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez.