Betonski sto za stoni tenis postavljen na Žitnom trgu

14:07:00 12.07.2018, Komentara: 1

Novi Sad - Betonski sto za stoni tenis postavljen je danas na Žitnom trgu. To je prvi od deset stolova za ovaj sport, koji će biti postavljeni na različitim lokacijama u Novom Sadu.

Predsednik Stonoteniskog kluba "Novi Sad", Dan Fracile istakao je da svaka sportska organizacija, osim svojih dostignuća, ima i društvenu odgovornost i obavezu i prema okruženju u kojem se nalazi.

Betonski sto za stoni tenis postavljen na Žitnom trgu

- Mi smo na ovaj način želeli da se odužimo građanima Novog Sada za podršku koju nam kontinuirano pružaju. Zahvaljujem se Gradu, Kompaniji NIS i svima koji su nam pomogli da ovu ideju sprovedemo u delo, a u projekat smo uključili i građane koji su glasali za lokacije na kojima će biti postavljeni stolovi. Za dve nedelje, prikupili smo 10 hiljada glasova na osnovu kojih smo odabrali deset lokacija – rekao je Dan Fracile.

U narednim danima, preostalih devet stolova za stoni tenis biće postavljeno na teritorijama mesnih zajednica Klisa, Omladinski pokret, Detelinara, Gavrilo Princip, Bistrica, Telep, Liman III, Dunav i Liman I.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Sajlovčanka

, *.static.sbb.rs

Može li i jedan sto za stoni tenis na Sajlovu, deca bi uživala da ga dobiju.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
10°
Vlažnost: 100%
Pritisak: 994.8 mb
Vetar: 2 m/s, E
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?