Dalić: Ovi momci nisu normalni; Mandžukić: Izgleda da mi prijaju ove malo veće utakmice

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.07.18. | 23:22

Selektor Hrvatske veruje da njegova ekipa zaista može do titule prvaka sveta

Fudbaleri Hrvatske ispisali su istoriju i plasirali se u finale Mundijala posle još jedne drame i trijumfa nad Engleskom. Ali, selektor Zlatko Dalić istakao je da ova ekipa nema nameru da se tu zaustavi, iako u borbi za trofej ulogu favorita ipak ima Francuska.
”Došli smo u finale, zasluženo i moram da čestitam našim momcima. Ovi momci, oni nisu normalni. Ovo što su oni odigrali to je fantazija, i trčanje i borba. Ovo je za istoriju“, rekao je Dalić posle meča u Moskvi.

Hrvatski selektor je optimističan i najavio da njegova ekipa sada ide po trofej svetskog prvaka.
“Mi samo guramo napred, nismo stali još uvek. Jedna utakmica je pred nama. Rekli smo prvo da moramo da dođemo u Moskvu, sada smo ostali u Moskvi i bićemo prvaci, ako Bog da“, zaključio je trener Dalić.

Izabrane vesti

Strelac pobedonosnog gola za Hrvatsku Mario Mandžukić, iako još pod utiskom, smireno je ocenio da je pobeda nad Engleskom još jedna potvrda da je njegova ekipa velika.
”Nismo ni svesni šta smo uradili. Ovo je čudesno, ma ne, nije čudesno, ovo je potvrda da smo velika ekipa jer samo takve mogu da igraju ovakav turnir, da imaju ovakav karakter, a mi smo to dokazali već u trećoj utakmici zaredom“.

Mandžukić je tako golovima u finalu Lige šampiona u dva navrata dodao i ovaj pobednonosni u polufinalu Mundijala.
”Zadovoljan sam kako sam odigrao svaki meč na ovom turniru, ali izgleda da mi odgovaraju ove malo veće utakmice“, kroz osmeh je prokomentarisao napadač Juventusa.

Hrvati će u nedelju u finalu u Moskvi igrati protiv Francuska?
”Finale? Posle Danske uživamo u svakoj utakmici, a sad ide najveći gušt. Uživaćemo u svakom minutu tog finala, verujte mi“, zaključio je Mandžukić.

Foto: Action images


tagovi

Mario MandžukićZlatko Dalić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara