Epilator Philips SatinPerfect: Za svilenkasto glatke noge

Piše: CroModa.com
Objavljeno 14.05.2010.

0

Epilator Philips SatinPerfect

Novi epilator Philips SatinPerfect HP6578 zahvaljujući poboljšanim funkcijama osigurava najbrže iskustvo epilacije i dugotrajno glatku kožu

Novi epilator Philips SatinPerfect HP6578 zahvaljujući poboljšanim funkcijama osigurava najbrže iskustvo epilacije i dugotrajno glatku kožu 

Epilator Philips SatinPerfect

Philips je lansirao novi SatinPerfect HP6578 epilator koji zbog poboljšanih karakteristika omogućava besprijekorne i dosad najbrže rezultate epilacije i kožu koja ostaje savršeno glatka tjednima. Naime, rezultati nedavno provedenog istraživanja u kojemu je sudjelovalo 8.000 žena 1, pokazali su nezadovoljstvo ispitanica nedostatkom vremena koje bi tokom dana iskoristile na aktivnosti koje ih vesele i ispunjavaju. Ispitanice su se složile da im nedostaje dodatnih šest sati tijekom dana da rade ono što žele te da se više posvete sebi.  

Između ostalog, rezultati su pokazali da žene ne žele trošit više od potrebnog vremena na epilaciju. Čak 75 posto ispitanica izjavilo je da želi naći neko brže rješenje za uklanjanje neželjenih dlačica te ga iskoristit uživajući u nekim drugim aktivnostima.  

Vodeći se rezultatima tog istraživanja, Philips je ponudio jedinstveno rješenje u novom epilatoru koji predstavlja pametnu uštedu vremena, istovremeno održavajući kožu tjednima glatkom. Osim modernog i funkcionalnog dizajna koji osigurava ugodno i jednostavno korištenje, SatinPerfect HP6578 ima i nekoliko novih funkcija koji osiguravaju vrhunske rezultate epilacije u još kraćem vremenu. Upravo posebno široka, ergonomski oblikovana glava sa keramičkim diskovima visokih performansi omogućava uklanjanje većeg broja dlačica jednim potezom.  

Svilenkasto glatku kožu osiguravaju i poboljšani sustav keramičkih pinceta i aktivnih podizača dlake te nova funkcija opti light koja uz pomoć ugrađenog svjetla na epilatoru omogućava uklanjanje tankih i svijetlih dlačica. Depilaciju olakšava i funkcija skin strecher koja lagano rasteže kožu te čini čak i najkraće dlačice dostupnima za učinkovitiju epilaciju. Aktivni masažni sustav umanjuje osjećaj neugodne boli, a za najosjetljivije dijelove tijela preporuča se korištenje brijaće glave koja dolazi u paketu s epilatorom. Brzina rada epilatora može se prilagoditi pa se tako na osjetljivijim dijelovima tijela može koristiti veća brzina za lijepu i glatku kožu cijeloga tijela. Održavanje i čišćenje aparata je jednostavno zahvaljujući odvojivoj glavi koja se može prati i pod mlazom vode. Novi model epilatora u paketu ima i mini-epilator bez žice koji se može koristiti i izvan doma.  

Uz najjači model epilatora SatinPerfect HP6578, u setu od 999,00 kuna nalazi se i dodatni epilator za nježno uklanjanje dlačica na osjetljivim dijelovima tijela, pametne pincete za obrve sa svjetlom i ogledalom, odvojena brijača glava te češalj za podrezivanje dlačica na osjetljivim dijelovima tijela. 





Povezano