Oblačno sa jakim pljuskovima i olujnim vetrom

U Srbiji će biti pretežno oblačno i svežije s kišom.

Izvor: B92

Subota, 07.07.2018.

01:00

Oblačno sa jakim pljuskovima i olujnim vetrom
Foto: GettyImages

Očekuju se jaki pljuskovi s grmljavinom, gradom, olujnim vetrom i lokalno obilnim padavinama, uz 20 do 30 litara po metru kvadratnom u kratkom vremenskom periodu.

Vetar će biti slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 15 do 19 stepeni, najviša dnevna od 23 do 26 stepeni.

U Beogradu takođe oblačno i svežije s kišom, pljuskovima, grmljavinom i lokalno obilnim padavinama. Jutarnja temperatura oko 19, najviša dnevna oko 23 stepena.

Meteorološke prilike nepovoljno će uticati na hronične bolesnike, naročito na astmatičare i osobe sa srčanim problemima. Reumatski bolovi i neraspoloženje moguće su meteoropatske reakcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: