"Razmišljam o samoubistvu sve vreme. To je za mene uvek opcija"

Poznati reper i dizajner Kanje Vest imao je suicidne misli, nedavno, posle sopstvene izjave o ropstvu. Uplašen da će ga supruga starleta ostaviti zbog toga, počeo je da poziva članove njene porodice.

Život

Izvor: B92

Sreda, 27.06.2018.

12:39

GettyImages

Kanje je želeo da sazna šta svako od njih misli o njemu, kao i da li znaju nešto o mogućem razvodu od Kim Kardašijan. Pri tome, reper je priznao da ga misli o samoubistvu nisu ni na trenutak napustile. U izjavi za Njujork Tajms, on je priznao da se kaje zbog svoje nesmotrene izjave.

"Kad čujete za ropstvo koje traje 400 godina. 400 godina? To mi zvuči kao izbor", rekao je između ostalog u intervjuu za portal TMZ, što je naljutilo američku javnost, ali i njegovu suprugu. Reper se zabrinuo šta bi ona, tim povodom, mogla da uradi.

"Sedam dana posle onoga šta sam izjavio, svi znate o ropstvu, nazvao sam nekoliko članova njene porodice i pitao ih da li ona namerava da me ostavi'', priznao je reper.

Kanje je, inače, 2016. godine imao nervni slom.

"Razmišljam o samoubistvu sve vreme. To je za mene uvek opcija", izjavio je muzičar dodajući da ga zapravo razmišljanje o tome spašava da to i ne uradi.

A post shared by Yeezus. (@privatekanye) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: