Navijač pokušao da poljubi voditeljku, ali je brzo zažalio /VIDEO

Tokom ovogodišnjeg svetskog prvenstva u fudbalu imali smo priliku da vidimo veliki broj navijača koji su, želeći da dobiju malo pažnje, upadali u kadar novinarkama u toku živog prenosa.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.06.2018.

20:19

Navijač pokušao da poljubi voditeljku, ali je brzo zažalio /VIDEO
Foto: Youtube Printscreen

Nakon video-snimka na kome nasrtljivi navijač uznemira novinarku dok izveštava sa terena, na internetu se pojavio novi klip iz Rusije.

Naime, reporterka Julia Guimaraes izveštavala je sa utakmice Japan-Senegal u Jekateriburgu, a kamera je zabeležila momenat kada joj se nepristojan muškarac približio i probao da je poljubi - ali ga je ona grubo izbegla

"Nemoj to da si uradio nikada više. pogotovo ženi. Nisam ti to dozvolila. To nije učitvo i nemaš pravo...", glasno je uzvikivala Brazilka.

Nakon ovog izveštavanja, novinarka je kazala da je reč o Rusu, koji se ubrzo povukao i izvinio.

Pogledajte snimak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: