Ovo je Srbija

Posle smrti troje mladih ljudi koji su se predozirali narkoticima , u javnosti je aktuelizovano pitanje šta gradovi i opštine rade na prevenciji i suzbijanju narkomanije. Kako se grad Kruševac nosi sa tim problemom - iz priloga Ljiljane Raičević.

Od prvog jula, Ministarstvo poljoprivrede dodeljuje podsticajna sredstva za pokretanje proizvodnje mladim poljoprivrednicima. Da li će ih to zadržati na selu, proverava Maja Mijalković iz Pirota.

Najveća brana na reci Gradac nije čišćena devet godina, građani apeluju da radovi počnu što pre. Koji je realan rok, izveštava Slađana Vasiljević iz valjevskog dopisništva.

Četvorica naših kolega, koji su poginuli na hrvatskom ratištu 1992. godine dobila su ulicu u Šapcu koja će nositi njihova imena - Amidža, Bora, Dejan i Sreta. Više od Tanje Dimitrić Mijailović.

O pokušajima kreatora da od srpske šajkače naprave prepoznatljiv i autentičan modni detalj - iz priloga Silvije Pašajlić iy čačanskog dopisništva.

Priče iz Srbije dostupne su na digitalnoj platformi RTS Planeta 

Pratite nas na Jutjub kanalu Fejsbuku

Urednice emisije: Gordana Petrović i Dane Ilić

Voditeljka: Zorana Koršoš Nikolić

Odgovorna urednica Redakcije Dopisništva: Gordana Jakovljević

ovo_je_srbija@rts.rs

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Ово је Србија Ово је Србија

Autor:
РТС

Свеобухватна слика свакодневице у Србији, из градова и најудаљенијих места, о будућности којој стремимо и прошлости која нас учи, кроз репортаже и директна укључења са терена. [ детаљније ]

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво