Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 25.06.2018.

15:30

Još jedan "Slovenac" odlazi iz Madrida

Američki košarkaš sa slovenačkim pasošem Entoni Rendolf od naredne sezone neće više biti član Real Madrida.

Izvor: LN

Autor: LN

Još jedan
Foto: Starsport

Rendolf je prošlog leta produžio saradnju sa Madriđanima do 2020. godine, ali su se oni, iz nenavedenih razloga, odlučili da ove godine nju i prekinu, prenosi Jurohups.

Krilni centar se nije našao u timu Pabla Lasi ni u jednoj od poslednje tri plej-of utakmice svoje ekipe, a spekuliše se da je razlog toga neodgovornost igrača, koji je zakasnio na trening pola sata.

Rendolf je u aktuelnog šampiona Evrolige stigao 2016. godine, a godinu dana posle toga je sa Slovenijom, predvođenom Igorom Kokoškovim, Lukom Dončićem i Goranom Dragićem, postao prvak Evrope pobedivši Srbiju u finalu.

U evropi je nastupao još za Lokomitvu Kubanj, sa kojom je igrao fajnal-for EL, a pre toga je u NBA boravio u Voriorsima, Nagetsima, Niksima i Timbervulvsima.

Dalji tok Rendolfove karijere još uvek nije poznat, moguć je povratak u najjačju ligu sveta, ali i prelazak u neki od konkurenata za napad na evroligašku titulu, za šta on sigurno poseduje kvalitet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve