Hrijapa napustio moskovski CSKA

Ruski košarkaški veteran Viktor Hrijapa posle ukupno 13 sezona napustio je moskovski CSKA.

Rekorder po broju nastupa za CSKA sa 611 utakmica odlučio je da završi drugi mandat, koji je trajao tačno deceniju, u ruskom velikanu.

"Jedan od simbola kluba, rekorder svih vremena napustio je klub", objavio je CSKA.

Hrijapa je počeo karijeru u Himiku, pre dolaska u CSKA igrao je za Avtodor, da bi se vratio u Moskvi posle epizoda u NBA ligašima Portlandu i Čikagu.

Čak osam sezona je bio kapiten "Armije" i pomogao u osvajanju dva trofeja Evrolige, posebno druge kada je košem iz "odbojke" u poslednjoj sekundi izborio produžetak u kasnijoj pobedi nad Fenerbahčeom u finalu u Berlinu 2016. godine.

Pored toga, košarkaš koji u avgustu puni 36. godina, osvojio je 13 titula šampiona Rusije i sedam VTB lige, dok je sa reprezentacijom ima evropsko zlato i bronzu, kao i još jednu olimpijsku bronzu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво