Krstajić se ponovo oglasio!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.06.2018.
23:34
Izvor: Sportske.net

Selektor reprezentacije Srbije večeras poslao još jednu poruku pred duel sa Brazilcima.

EPA-EFE/MARTIN DIVISEK
EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Povezane vesti

Mladen Krstajić se sve češće oglašava na Instagramu.

Podsetimo, posle utakmice sa Švajcarskom, selektor se oglasio na temu nedosuđenog penala i tom prilikom konstatovao da su ''Srbi izgleda osuđeni na selektivnu pravdu'', da smo imali ''nekad prokleti Hag a danas u fudbalu VAR''.

Već večeras, nova poruka kloja je izazvala veliku pažnju ljubitelja fudbala:

''Odavde do večnosti'', napisao je Krstajić, uz grupne fotografije naših reprezentativaca, zajedno sa njihovim gostima u Svetlogorsku, među kojima je bio i poznati glumac Dragan Jovanović.

Ovo bi trebalo da bude snažna motivaciona poruka za reprezentativce Srbije pred duel sa Brazilom, nadamo se da će imati efekta...
-

Odavde do večnosti...

Објава коју дели Mladen Krstajic (@mladenkrstajic20) дана

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Monday, 25.06.2018
08:59

Krstajic je glupan nevidjeni. Iskreno se nadam da ce dobiti suspenziju od 5-6 utakmica i da ce nas FIFA tako spasiti. Sta reci za covjeka koji sopstvene greske prikriva sijuci mrznju u sopstvenom narodu prema svijetu? Zvuci li nam to poznato? Da li neko takav moze biti dobar covjek?

avatar
biTan
Monday, 25.06.2018
00:17

Nisam fudbalski strucnjak,samo kazem da mozda pokusaju da upare Mitrovica sa jos jednim napadacem,pa zaigramo 4-4-2,ili 4-1-2-1-2,poznata dijamant formacija sa kojom je Ferguson igrao u Man. U.,u toj formaciji Milivojevic klasicni zadnji vezni,Matic i Sergej vezni igraci,Tadic ofanzivni vezni(to je cesto igrao i bio dobar)napred da uparimo Mitrovica razbijaca i Jovica ili Prijovica(po meni imaju slicne karakteristike)koji su agilniji.. kazem samo mozda,nisam strucnjak,pa moze neko da mi kaze mane i vrline ovakve formacije...

avatar
Milan89
Sunday, 24.06.2018
23:49

Ajmo Srbiiiiii! Mi smo najbolji kad je najteze! Zasto lako kad mozemo preko brazila... Samo udri!