SMRT MALOLETNICE NADOMAK ŠUMARICA: Drug u tužilaštvu

M.Đ.

24. 06. 2018. u 20:20

Mladiću u čijem je stanu sedamnaestogodišnja M.M. iz Petrovca kod Kragujevca pronađena mrtva, određena mera zadržavanja

СМРТ МАЛОЛЕТНИЦЕ НАДОМАК ШУМАРИЦА: Друг у тужилаштву

Ilustracija / Depositphotos

POLICIJA je, kako “Novosti” saznaju, odredila meru zadržavanja drugu sedamnaestogodišnje M.M., iz Petrovca kod Kragujevca, koja je u njegovom stanu, nadomak Šumarica, pronađena mrtva. On će biti sproveden nadležnom tužilaštvu. Najverovatniji uzrok smrti ove tinejdžerke je uzimanje prekomerne doze psihoaktivnih supstanci.

Nesrećna devojka je u petak, sa bratom, boravila u pomenutom stanu. Naglo joj je pozlilo, a onda je preminula. Svi detalji iz istrage o ovom tragičnom događaju još uvek se ne saopštavaju, a očekuje se i obdukcioni nalaz.

Gradom kolaju glasine da je M. M., bila u vezi sa mladićem u čijem je stanu preminula, kao i da je on koristio opijate.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

неимени

26.06.2018. 11:27

@Vaske - Не интересује те да ли је држава омогућила родитељима и њиховој деци да имају сигуран и живот достојан човека. Плате, здравствено, образовање, сигурност на послу и на улици, једном речју живот достојан човека. То те ништа не интересује, интересује те само да упериш прст у родитеље,а без и да помислиш да ли је још неко или нешто кумовало проблему. Упирање прстом као и нуђење једноставних решења за комплексне проблеме су одраз неразмишљања и неразумевања оног који се тиме бави.

Roki

27.06.2018. 23:13

@Vaske - Moja majka i otac 90ih isto nisu imali posla, pa me nisu ostavili da zivim sama ,kako ne kriviti roditelje ? Ostavili su maloletnu devojcicu da zivi sama ,pritom su vrlo vrv znali da im sin diluje ,a i da nisu znali vrv su culi u kom i kakvom se drustvu krece,jer to se uvek zna,dal zivite u malom ili vecem gradu ,zna se ko se drogira ko diluje ko se sa kim druzi.A i ako nisu znali to je jos gore znaci da su potpuno bili NEZAINTERESOVANI za nju.Tako da ne mesajte novac i roditeljstvo.

неимени

26.06.2018. 11:19

Гласине колају? Па шта онда, зашто их и ви преносите?