SPECIJAL: Gomezov start iz snova - kvota 5,50!

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.06.18. | 15:06

I još puno zanimljivih kvota za utakmicu Nemačka - Švedska

Stigao je i Specijal za okršaj Nemačke i Švedske koji se od 20 časova igra u Sočiju. Ove kvote prava su šanse za pasionirane ljubitelje klađenja da uživaju u utakmici na Olimpijskom stadionu, u mundijalskom duhu.

U ovom Specijalu možete se kladiti na gotovo sve - ko će izvesti prvi aut, ko že dobiti prvi žuti karton, ko ćže izvesti prvi penal i da li će vreme prvog pogotka biti pre 31. minuta ili kasnije. Tu su takođe i odvojeni specijali za žute kartone, kornere, šuteve u okvir gola, šuteve ukupno, faulove, ofsajde...

Izabrane vesti

 

SVE KVOTE IZ SPECIJALA ZA UTAKMICU NEMAČKA - ŠVEDSKA

Najveće šanse da bude prvi strelac na utakmici daju se Timu Verneru (kvota 5,00), ali kako će on možda meč započeti na klupi za rezerve, moždaje bolje pokušati sa Mariom Gomezom ili Tomasom Milerom čiji se prvi gol na utakmici plaća kvotom 5,50.

Prvi korner na meču mnogo se bolje plaća ako ga izvede Švedska (3,20), mada su Skandinavci viđeni i kao prvi igrači koji će dobiti žuti karton na meču (kvota 1,65). U svakom slučaju, očekuje vas veliki broj igara, ima šta sa probere, kako bi utakmica bila znatno zanimljivija za gledanje.

Napomena: U slučaju da dva igrača u isto vreme dobiju žuti ili crveni karton (za igre prvi žuti i prvi crveni karton) biće kvota jedan. Za sve igre iz specijala merodavan je sajt www.fifa.com (statistics).

Foto: Shutterstock


tagovi

Rusija2018bet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara