Kakav gost, strašan gost

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.06.18. | 09:22

Trotur bi lako mogao da pomrsi račune Haukaru

Svetsko prvenstvo biće u prvom planu sve do polovine jula, a do tada nije na odmet da imate na umu i neku od manje popularnih liga koje bi i te kako mogle da vam pojačaju ukupnu kvotu na tiketu.

Islanđani su iznenadili Argentince na početku turnira tako da verovatno ni njih ne zanima tamošnji klupski fudbal. Ipak, oni pravi kladioci znaju da se upravo na dalekim meridijanima krije dobra lova.

Izabrane vesti

O čemu je reč?

Danas su u islandskoj drugoj ligi na programu dva meča. Haukar i Trotur maltene isto stoje nakon sedam mečeva. Oba tima imaju po 10 bodova, identičan skor (tri pobede, isto toliko poraza i remi). Međutim, posebno bode oči "naopaka" ekipa Trotura. Dosad su kod kuće sva tri puta poraženi, ali zato u gostima melju li melju. Dakle, na svom bunjištu tri izgubljena, a u gostima isto toliko dobijenih mečeva i remi. Sasvim dovoljan razlog da im večeras ukažete poverenje, bar u vidu duple šanse.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 20:30 4515 ISL 2 Haukar - Throttur R. kmb X2&2+ 1,55
Čet 21:15 4516 ISL 2 Leiknir - Selfoss ki 1 2,10
Ukupna kvota3,26

I to nije sve. Trotur je slavio na četiri od pet poslednjih gostovanja Haukaru, sva četiri puta uz bar dva postignuta gola! Poslednji put je Trotur gostovao Haukaru u julu prošle godine i izborio remi bez golova. U maju je pre toga Haukar slavio, gle čuda, u gostima Troturu. Taj trijumf je jedini Haukarov na sveukupno sedam prethodnih okršaja sa Troturom.

U drugom duelu između Leiknira i Selfosa čini nam se da je kec ipak najrealniji. Domaćinu naruku ide i tradicija kada igra sa Selfosom kod kuće, ali i loš učinak Selfosa na strani.

ISLAND 2 - OSMO KOLO

Četvrtak

Foto: Action Images


tagovi

sportsko klađenjeIsland 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara