Đoković sa Dimitrovim za četvrtfinale Kvinsa

Najbolji teniser Srbije Novak Đoković sastaje se sa petim teniserom sveta Grigorom Dimitrovim u drugom kolu na turniru u londonskom Kvinsu. Tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem sajtu.

Novak Đoković je ubedljivom pobedom nad Australijancem Džonom Milmanom sa 6:2, 6:1 uspešno počeo učešće na turniru koji se smatra odličnom pripremom za treći grend slem u sezoni.

Njegov rival, Bugarin Grigor Dimitrov, peti teniser sveta i drugi nosilac turnira u Londonu, sa 2:1 je eliminisao Damira Džumhura.

Đoković i Dimitrov su od 2012. godine na terenu odmeravali snage osam puta, a Bugarin je samo jednom odneo pobedu 2013. na turniru u Madridu. U poslednjem duelu, koji su imali 2016. u Parizu, sa 2:1 pobedu je odneo Novak Đoković.

Borba za plasman u četvrtfinale na turniru u Londonu počeće oko 16.50, a na našem sajtu možete pratiti kretanje rezultata i tok meča.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво