TAJNI INTERVJU NILA ARMSTRONGA OTKRIO SVE O VANZEMALJCIMA: Po sletanju na Mesec je uputio poruku koju javnost NIJE SMELA DA ČUJE (VIDEO)
Foto: Profimedia

nepoznata istorija

TAJNI INTERVJU NILA ARMSTRONGA OTKRIO SVE O VANZEMALJCIMA: Po sletanju na Mesec je uputio poruku koju javnost NIJE SMELA DA ČUJE (VIDEO)

Planeta -

Zvuči kao naučno-fantastični scenario za predstojeći film o NASA, astronautima i vanzemaljcima na Mesecu.

Međutim, prema mnogim izveštajima, i navodnih transkripta između komandnog centra i astronauta misije Apolo na Mesecu, čovečanstvo se suočilo sa tehnologijom drugog sveta kada su kročili na površinu Meseca.

Zanimljivi detalji o tome sa čime su se astronauti možda suočili na Mesecu potiču iz intervjua neimenovanog profesora i Nila Armstronga na NASA simpozijumu:

Profesor: Šta se stvarno dogodilo tamo sa Apolo 11?

Armstrong: Bilo je neverovatno… naravno, oduvek smo znali da postoji mogućnost… činjenica je da smo bili upozoreni. Nikada nije bilo nekih pitanja o svemirskoj stanici ili gradu na Mesecu.

Profesor: Kako to mislite “upozoreni“?

Armstrong: Ne mogu da zalazim u detalje, osim da kažem da su njihovi brodovi bili daleko superiorniji u odnosu na naše, i po veličini i po tehnologiji – Bogami, bili su veliki!… i preteći… Ne, nema pitanja o svemirskoj stanici.

Profesor: Ali NASA je imala druge misije posle Apollo 11?

Armstrong: Naravno – NASA je bila posvećena u to vreme, i nije mogla da rizikuje paniku na zemlji…. Ali to je zaista brzo.

Da li je moguće da su se Apollo astronauti zapravo suočili sa vanzemaljskim bićima i NLO-ima dok su istraživali površinu Meseca?

Postoji mnogo izveštaja, intervjua i dokumenata koja ukazuju da je to moguće.

U stvari, prema rečima dr Vladimira Azhazha, fizičara i profesora matematike na Univerzitetu u Moskvi:

“Nil Armstrong je preneo poruku kontroli misije da su ih dva velika, misteriozna objekta posmatrala nakon što su sleteli na Mesec. Ali njegova poruka se nikada nije čula u javnosti – jer ju je NASA cenzurisala.“

Prema rečima brojnih izvora, Armstrong je tvrdio da su vanzemaljci bili prisutni na Mesecu, i da je astronautima naređeno da odu.

Izveštaji pokazuju da su Apolo astronauti nailazili na brojne građevine i strukture na Mesecu koje očigledno nije napravio čovek. Mnogi istraživači NLO-a tvrde da je Baz Oldrin čak snimio čudne strukture i sve detalje prijavio kontroli misije, koja je namerno “cenzurisala“ informacije u cilju sprečavanja haosa i panike među stanovnicima planete.

Kurir.rs/sites.google.com

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RUSIJA U ŠOKU, ŠTA JE OVO IZNAD MOSKVE?! Oblaci ili vanzemaljci?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track