20. jun  2018. 15.20  →  19.28 | Izvor: RTV (Danijela Korać)

Prodaja polovnih knjiga u Vršcu

VRŠAC -

Na kraju školske godine ,uvek ostaje i dilema šta uraditi sa starim udžbenicima .Ukoliko nemate kome da ih poklonite ,prodaja polovnih knjiga na sajmu idealno je rešenja kako za đake tako i roditelje.Sajam na kojem izlažu i vršački đaci ,godinama unazad izaziva veliko interesovanje ,a tako je bilo i danas .

video icon

Turistička organizacija Vršac pod pokroviteljstvom grada, organizovala je 4 . po redu sajam polovnih udžbenika .Sajam koji se tradicionalno održava u prostoru Doma Vojske ,i ove godine izazvao je veliko interesovanje i đaka i roditelja ,koji su prodavali i kupovali polovne knjige. 

 osnovna skola olga petrov, vrsac jpg

"Cilj je da se roditeljima olakša priprema njihovih đaka i školaraca ,koja ih svakako očekuje u septembru,i veoma je zahtevna i skupa onda na samom početku raspusta mi nekako uspemo ,na ovaj način da im olakšamo , taj stresan septembar" izjavila je Jasna Živković .iz Turističke organizacije Vršac.

A prodajom udžbenika zadovoljni su bili svi. I dok za roditelje kupovina i prodaja polovnih knjiga predstavlja pravu olakšicu ,za mališane ovakav vid okupljanja predstavlja zabavu i dobro druženje .

Zbog velikog interesovanja ,sajam polovnih udžbenika biće održan ponovo za 7 dana tako da svi oni koji nisu bili u mogućnosti da dođu danas ili nisu pronašli odgovarajuće štivo , polovne udžbenike po pristupačnoj ceni mogu nabaviti i na 5. po redu sajmu polovnih udžbenika koji će biti održan u sredu 27 juna ,u domu Vojske, u vremenu od 11 do 13 sati