NEKA BRAZIL ISPADNE! Žene Švajcaraca su Srpkinje: Srbija i Švajcarska idu dalje! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

EKSKLUZIVA

NEKA BRAZIL ISPADNE! Žene Švajcaraca su Srpkinje: Srbija i Švajcarska idu dalje! (FOTO)

Mundijal 2018 -

Nije lako ovih dana Mirjani Cuber i Kristini Šivčić i tako će biti sve do 22. juna uveče, dok glavni sudija ne odsvira kraj utakmice Srbija - Švajcarska u Kalinjingradu.

One su supruga i devojka reprezentativaca Švajcarske, junaka remija i strelca izjednačujućeg gola protiv Brazila Stivena Cubera, odnosno lepša polovima Remija Frojlera.

Dok dva tima između sebe ne reše ko je bolji i ko zaslužuje prolaz u osminu finala Mundijala u Rusiji obe će od okoline biti bombardovane dosadnim pitanjem - Za koga ćeš navijati, Srbiju ili Švajcarsku?

- Podržaću svog muža, ali i moju otadžbinu Srbiju. Srećna sam da se susreću dva tima koja su jednako blizu mom srcu. U tom meču, bar što se tiče moje porodice, neće biti gubitnika - kaže Mirjana Cuber za Kurir.

Mirjana cuber
Mirjana cuberfoto: Pritnscreen/Instagram

- Srce mi kuca za obe nacije, jer sam rođena u Švajcarskoj i dečko mi igra za nacionalni tim, ali ne zaboravljam nikad odakle potičem. Tako ću i navijati - poručuje Kristina Šivčić.

Gospođa Cuber priznaje da je gol njenog supruga protiv Brazila samo dodatno pojačao interesovanje poznanika i prijatelja, koji su je poslednjih dana opsedali jednostavnim pitanjem - Za koga ćeš navijati 22. juna.

kristina šivčić
kristina šivčićfoto: Pritnscreen/Instagram

- Pa, da, takvo pitanje mi se dosta često postavljalo, ali sam uz osmeh elegantno zaobilazila da se izjasnim.

Mi smo izabrali M&M’s, koji je tvoj izbor?

Umesto konkretnog odgovora, Srpkinje na konkretnom primeru pokazuje da su imale razrađeni plan za praćenje utakmice u Kalinjingradu, ali ...

1 / 5 Foto: Pritnscreen/Instagram

- Naručile smo za tu priliku majice na kojima je bila pola srpska, pola švajcarska zastava. Nažalost, isporuka je kasnila, tako da ćemo u dresovima naših muževa navijati za oba tima!

Mirjana uspešna manekenka

Mirjana Cuber se bavi modom i po tome je poznata u beogradskim modnim krugovima. U njenoj firmi Elemira (Ellemyra) uspešno rade i dizajneri iz Beograda, a njihovo prvo predstavljanje dogodilo se 2016. godine na Beogradskom "fešn viku".

1 / 6 Foto: Pritnscreen/Instagram

Veruju u čuda Kristina i Mirjana se slažu u jednom - ženska intuicija im govori da bi u Rusiji moglo čudo da se dogodi: Srbija i Švajcarska idu dalje, a Brazilci odlaze kući posle takmičenja po grupama: - Bilo bi najbolje da prođu obe ekipe. Mislim da su u Srbija i Švajcarska pokazale da su sposobne za tako nešto. U to čudo verujem i nadam se da će tako biti.

kurir.rs / Dejan Petković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŠOU U VOZU ZA MOSKVU: Pijani Japanac peva Rusi i Srbi braća zauvek (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track