Najnovije vesti
Zabava
OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Luna i Kija se UDRUŽILE, pa OPLELE po Slobi

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Luna i Kija se UDRUŽILE, pa OPLELE po Slobi

Supruga Slobe Radanovića, Kija Kockar, i njegova bivša ljubavnica Luna Đogani sinoć su razgovarale sa voditeljem Ognjenom Amidžićem upravo o pevaču.

Luna i Kija Foto: screenshot
Luna i Kija
Foto: screenshot

Njih dve, koje su se ovih dana žestoko sukobljavale i čašćavale uvredama, verovali ili ne, pronašle su zajednički jezik. Obe su saglasne da Slobodan "ne zna gde bije", da ne zna šta hoće i da se upetljao u svojim lažima.

Foto: youtube

- Kada bi došao i rekao: "Tako i tako stoje stvari" i da se toga drži, ja bih to prihvatila, ali on stalno dolazi kod mene sa nekom novom pričom, mnogo laže i ja to ne mogu da trpim. On dođe kod mene i pljuje Kristinu, a onda njoj priča loše o meni. On je veliki lažov koji nema mu*a da kaže šta zaista misli, nego govori ono što želi da čujemo - jadala se Luna Ognjenu, a Kija ju podržala:

- On je ovde u "Zadruzi" kao neka ovca koja se šeta naokolo izgubljena u prostoru i vremenu. On ne zna šta ga je snašlo - konstatovala je Kristina.

Foto: screenshot

Luna je potom istakla da ne vidi svoju budućnost sa njim.

- Baš sam Zorici danas rekla da hoću muškarca pored mene koji je gospodin, a on se do sada nije tako pokazao - dodala je blogerka.

Foto: screenshot

Potom su i žena i ljubavnica konstatovale da treba da dignu ruke od Slobe i traže za sebe neku drugu sreću.

Foto: screenshot