Auto zanimljivosti

Posvađao se s vozačem Fieste, pa se džipom zabijao u parkirana auta

Posvađao se s vozačem Fieste, pa se džipom zabijao u parkirana auta
Foto: Screenshot | Posvađao se sa vozačem Fieste, pa se džipom zabijao u parkirana auta

Bizarni primjer neviđenog drumskog nasilja u kojem je nasilnika snimila kamera dok se više puta terenskim vozilom u parkirano vozilo.

Nemili događaj dogodio se na ulicama Sacramenta, a do incidenta je došlo nakon što se 40-godišnji Garsija Alvarez posvađao s vozačem Ford Fieste.

Alvarez je nakon toga odlučio svojim Trailhawkom prati Forda i nakon određenog vremena se zabio u Fiestu, i to nekoliko puta.

Tu njegovo divljanje ne prestaje, već nastavlja da vozi gradom i par ulica dalje se bez ikakvog razloga zalijeće u parkiranu Hondu CR-V. Nakon toga se još nekoliko puta zalijeće u japanski SUV da bi na kraju, nakon što je onesposobio i svoje vozilo, izašao i počeo skakati po krovu Honde.

Ubrzo dolazi i policija koja ga je uhapsila i smjestila na sigurno.

Alvarez je tokom hapšenja pao s krova Honde, pa je završio i u bolnici, ali na kraju se mora suočiti s nimalo bezazlenom optužnicama za vandalizam i napad smrtonosnim oružjem.

Naknadnim vještačenjem utvrđeno je kako je Alvarez bio pod uticajem narkotika, ali još uvijek nije poznato zašto se baš namjerio na parkiranu Hondu.

(Index.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije