14. jun  2018. 13.00  →  18.46 | Izvor: RTV (Branislav Ugrinov)

Kikindska fudbalska javnost spremna za Svetsko prvenstvo

KIKINDA -

Praćenje Svetskog prvenstva u fudbalu mnogima predstavlja pravo zadovoljstvo, kako mladima tako i onima koji će fudbal gledati u Gerontološkom centru.

video icon

Iako je možda bilo u početku problema oko dogovora za gledanje u zajedničkoj prostoriji, sve nedoumice, ukoliko ih je i bilo, su otklonjene, pa se sa nestrpljenjem očekuju prvi zvižduci sudija i početak sportskog spektakla.

mundijal svetsko prvenstvo trofej jpg

S druge strane, mladi nemaju nikakvu dilemu za koga će da navijaju. Uveliko se pripremaju za početak prvenstva, taman je počeo i raspust, pa će najpopularnija sporedna stvar na svetu ovog leta biti ispraćena na pravi način.

I kikindska fudbalska javnost spremna je za veliki spektakl. Uz stručne komentare, osveženje, uz prijatelje ili ne, nema onoga koji neće pratiti utakmice.

"Već smo napravili uspeh i šta god da tamo uradimo biće odlično. Gledaćemo dobar fudbal, opušteno iz fotelje, uživaćemo i gledati kvalitetne utakmice'', rekao je Dragan Zečević, Mladi Vukovi Kikinda.

''Svakako ću sve da ispratim, gledajući fudbal sam ili sa prijateljima, sve zavisi od situacije i utakmice koja je na programu'', kazao je Mile Ivančević, profesor fizičke kulture.

"Ako se slože sve kockice i to bude kako treba, mislim da možemo da uđemo u drugi krug i tek onda da napravimo još bolje rezultate'', saopštio je Ilija Grubor, fudbalski trener.

Kikinda je posebno ponosna na fudbalsku reprezentaciju imajući u vidu da je selektor Mladen Krstajić, čovek koji je nastupao za ovdašnji fudbalski klub, koji u Kikindi ima veliki broj prijatelja, a sada i kao privrednik uspešno promoviše sever Banata.

 

 

Tagovi