"Hvala Vučiću"; "Mnogi su se smejali, biće još fabrika"

Veliki broj građana dočekao je predsednika Srbije Aleksandara Vučića ispred fabrike Kromberg i Šubert u Kruševcu, koja danas otvara novi pogon u tom gradu.

Srbija

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 14.06.2018.

12:41

Foto: Tanjug/Ljubiša Leševiæ

Vučić im je poručio da to nije kraj i da će dovoditi i nove fabrike u njihov okrug.

Kruševljani su predsednika dočekali aplauzom i sa transparentom "Hvala Vučiću", a on im je, u kraćem obraćanju, poručio da će biti još fabrika kako bi bilo posla za žitelje Rasinskog okruga.

On je podsetio da su im se mnogi smejali i nisu verovali kada su pre nekoliko godina počeli razgovori za fabriku Kromberg i Šubert, a danas je u njoj, ističe, zaposleno 560 ljudi iz Kruševca i Rasinskog okruga.

"Biće 2.500 zaposleno i to nije kraj. Dovodićemo nove fabrike. Hoćemo da zaposlimo Kruševac, da vratimo nadu u budućnost svima u Kruševcu, Ćićevcu, Varvarinu...", rekao je on.

Predsednik je poručio da su pred nama teška vremena, mnogo pritisaka i spolja i iznutra i da je zato važno da svi ostanemo jedinstveni i čvrsti i da sačuvamo Srbiju i da ona ide napred.
Foto: Tanjug/Ljubiša Leševiæ
"Da vi budete bogatiji, da vam deca budu živa i zdrava, da ih bude mnogo više nego što ih imamo danas...Sve najbolje vam želim i vidimo se uskoro nekom sličnom prilikom. Hvala vam", rekao je Vučić.
Foto: Tanjug/Ljubiša Leševiæ

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: