Najnovije vesti
Vesti Svet
"NIJEDAN DEČAK NE SME OVO DA DOŽIVI" Sestrica (4) ležala je na samrti, a kada vidite opraštanje brata (6) nećete ZAUSTAVITI SUZE (FOTO)

"NIJEDAN DEČAK NE SME OVO DA DOŽIVI" Sestrica (4) ležala je na samrti, a kada vidite opraštanje brata (6) nećete ZAUSTAVITI SUZE (FOTO)

Džekson (6) je uz svoju sestricu Adi bio do njenog poslednjeg daha. Njihov dirljivi rastanak u bolnici u Arkanzasu, gde je Adelin Adi Soter (4) preminula 3. juna, zabeležio je njihov otac uz reči koje slamaju srca. Na njoj šestogodišnji Džekson stoji kraj bolničkoga kreveta i nežno po glavi miluje sestricu koja je na samrti.

Adalynn Addy Sooter Foto: Facebook
Adalynn Addy Sooter

- Nijedan dečak ne bi trebao da se oprašta od svoje "partnerke u zločinu", svoje saigračice, svoje najbolje prijateljice, svoje sestre. Ne bi smelo da bude ovako, ali jeste, to je taj surovi i nepravedani svet u kojem živimo. Molite se za Džeksona. On jednostavno ne želi da napusti svoju Adi. Molite se za nas - napisao je tata.

Adi se od 2016. borila sa retkim oblikom tumora na mozgu, a njen brat se nijednog trenutka nije odvajao od nje trudeći se da joj ulepša svaki dan i da sa ovog sveta ode sosmehom na licu.

Bili su nerazdvojni o čemu svedoče mnogobrojne fotografije koje su njihovi roditelji podelili u znak sećanja na svoju prerano toišlu ćerkicu. Brat je uvek briinuo o sestrici stalno je grlivši i obasipavši ljubavlju.

Adi je dobila dijagnozu 2016. nakon što su je zabrinuti roditelji odveli kod lekara nakon što su primetili da devojčica ima problema sa hodanjem.

Malena Adelin bila je na čak 33 radijacije u samo šest nedelja, koje su uspele da ubiju kancerogene stanice, ali iste su se vrlo brzo vratile. Očajna porodica isprobala je i eksperimentalnu hemoterapiju, zbog koje su morali da putuju u bolnicu u meksički Monterej, ali ni ona nije pomogla.

- Kad su postavili dijagnozu, lekari su nam rekli "Dobro iskoristite svaku sekundu koju imate s njom, jer, nažalost, ništa se ne može učiniti, ona će umreti", izjavila je u jednom intervjuu za američke medije njena baka Ana.

Iako im se svet srušio, porodica Soter odlučila je da uradi sve kako bi njihova devojčica osetila svu ljubav svojih najbližih do samoga kraja. Teško bolesna, ipak je posetila Diznijev svet, a bila je i u Koloradu - to joj je, naime, otkrili su roditelji, bila velika želja.

Dan nakon što je otac objavio dirljivu fotografiju, malena Adi je zauvek sklopila svoje oči. Neutešni roditelji zamolili su prijatelje da novac, umesto za sahranu, uplate na račun fondacije za obolele od difuzne intrinzične pontine glioma (DIPG-a).u