Da li verovati ovom čoveku? Počeli pregovori, ide Sergej u Juventus

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.06.18. | 10:15

A dolazi i portugalski desni bek

Budućnost Sergeja Milinkovića Savića (još) nije određena. U igri su samo veliki klubovi. Mada, ako je verovati Lućanu Mođiju, srpski kolos iz Lacija ide u - Juventus.

Nekadašnji sportski direktor giganta iz Torina, koji je robijao zbog toga što je vukao konce u čuvenoj aferi Kalčopoli, uverava da će ovog leta 23-godišnji vezista preći u tim Masimilijana Alegrija.
„Juveu preporučujem da kupi Milinković Savića. Samo on dolazi u obzir. Niko više. Još nešto ću vam kazati: pregovori sa Lacijom su počeli i on će preći u Juventus“, rekao je 80-godišnji Mođi, kome se na osnovu iskustva i pređašnih poslovnih poteza možda može i verovati, ali...

Izabrane vesti

Ostaje dilema po kojoj formuli bi prvak Italije kupio Sergeja, kad nije spreman da probije granicu od 100.000.000 evra, a opšte je poznato da predsednik Lacija Klaudio Lotito za našeg dragulja tržai 150.000.000 evra. Štaviše, nedavno se brat Marka Materacija pohvalio da Milinković Savić ide u Mančester junajted.

Kome verovati?

U svakom slučaju, Lućano Mođi ima još jednu „bombu“ za navijače Juventusa. I to na poziciji desnog beka.
Žoao Kanselo iz Intera želi da pređe u Juve. I Juve želi njega, tako da će taj posao bez problema da se realizuje“.

Portugalski reprezentativac, minule sezone dokazan u dresu Intera, trenutno je u vlasništvu Valensije, a Stara dama je dostavila Špancima predlog saradnje po kome bi najpre dovela Kansela na pozajmicu vrednu 5.000.000 evra, a narednog leta otkupila njegov ugovor za dodatnih 35.000.000.

FOTO: Action images


tagovi

Lućano MođiSergej Milinković Savić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara