Radovi kod Futoške pijace menjaju trasu busevima

10:06:00 14.06.2018, Komentara: 0

Novi Sad – Zbog radova na toplovodu na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Futoške ulice, od subote, 16. juna do utorka, 26. juna saobraćaj, a samim tim i autobusi 2, 6, 52, 53, 54, 55 i 56 saobraćaće drugim ulicama.

Radovi kod Futoške pijace menjaju trasu busevima


Gradske linije 2 i 6, u oba smera, saobraćaju: Jevrejskom-Bulevarem oslobođenja-Ulicom Novosadskog sajma-Hajduk Veljkovom-Futoškim putem, nastavljaju redovnim trasama.

Prigradske linije 52,53,54,55 i 56 sada će i u dolasku iz mesta menjati trasu, tako da saobraćaju sa Futoškog puta ulicom Hajduk Veljkovom, potom ulicom Novosadskog sajma, Bulevarom oslobođenja ka železničkoj stanici.

Polasci iz Novog Sada za ove linije je već neko vreme izmenjen zbog radova na raskrsnici kod Futoške pijace.

Na izmenjenom delu trase, koriste se postojeća autobuska stajališta.

Za ostale učesnike u saobraćaju određen je obavеzan smеr "pravo i lеvo" na Bulеvaru oslobođеnja iz pravca Ćirpanovе ulicе ka Futoškoj ulici, dok Futoška ulica postajе "slеpa" iz pravca ulica Braćе Ribnikar i Branislava Nušića ka Bulеvaru oslobođеnja.

Obavеzan je smеr "dеsno i lеvo" u Jеvrеjskoj ulici iz pravca Bulеvara Mihajla Pupina ka Bulеvaru oslobođеnja uz ograničеnjе brzinе krеtanja na 30 km/h.


I trojka i 13-ica drugim putem

Radovi kod Futoške pijace menjaju trasu busevima


Takođe, zbog radova na rekonstrukciji kanalizacione mreže u Ulici Janka Čmelika u Novom Sadu, od danas do 1. avgusta su privremeno izmeštene trase autobuskih linija broj 3 i 13 tako da u odlasku od ulice Janka Čmelika saobraćaju ulicama Orlovića Pavla i Milenka Grčića do ulice Kornelija Stankovića i dalje postojećom trasom.

Na izmenjenom delu trase linije će koristiti u odlasku privremeno stalajište nakon levog skretanja u ulici Orlovića Rada.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 93%
Pritisak: 994.7 mb
Vetar: 3 m/s, W
Čet 6° - 13° Moguća kiša
Pet 4° - 15° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?