Fudbal

"Gazprom" podržao talente regiona

"Gazprom" podržao talente regiona
Foto: N.N. | "Gazprom" podržao talente regiona

U želji da podrže razvoj mladih fudbalskih talenata i doprinesu dobroj sportskoj saradnji u regionu, benzinske stanice "Gazprom" u BiH podržaće i ove godine, peti put zaredom, G-Drive međunarodni fudbalski turnir za igrače do 17 godina u Sarajevu od 18. do 21. juna.

Takmičenje u organizaciji Udruženja "Profesional" biće održano na stadionu "Otoka" i Centru za edukaciju, sport i rekreaciju "Safet Zajko" pod sloganom "Igraj fudbal, živi život". Očekuje se učešće oko 180 mladih fudbalera iz BiH, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Makedonije i Rumunije, odnosno klubova Sarajevo, Željezničar, Vojvodina, Maribor, Osijek, Budućnost, Vardar i Universitatea Kraiova.

"Veliko nam je zadovoljstvo biti podrška mladim ljudima da pokažu svoj talenat i ostvare snove. Ovaj turnir nije samo manifestacija fudbala, već prilika za povezivanje regiona, kao i promocija BiH", rekao je Nikola Knežević, direktor maloprodaje "Gazproma".

Prvu utakmicu igraće Sarajevo i Universtitatea u ponedjeljak od 11 časova. Nakon meča Željezničar - Maribor u 13 časova biće održana ceremonija otvaranja, kojoj će prisustvovati promotor turnira Mirsad Fazlagić, nekadašnji fudbalski as.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije